kovalus Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Nie wiem czy to dobry dział, ale chciałem się zapytac jak zrobic, żeby postac trzymala w dłoni miecz i mogła nim wymachiwac.Jestem bardzo początkującym i nie wiem jak się do tego zabrac.Z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Wystrczyło odrobinkę poszukać w sieci: http://sfx.histo.pl/efekty_spis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalus Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Thx za szybką odp, ale mi nie chodzi o film z kamerki, tylko z postacią zrobioną w 3ds maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 link constrain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalus Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Thx dokładnie o to mi chodziło :) A i mam jeszcze jedno pytanie, ja zrobic animacje z bipedem żeby np. mógł wejsc po drabinie, albo podejsc do książki i ją po porstu wziąsc do ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi