KamillM Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Witam! porzuciłem tymczasowo 3ds'a i zamierzam się nauczyć NURBS'ów w Rhinoceros 3.0. Na początku prace może nie będą zbyt ambitne, ale w miarę upływu czasu może będą lepsze ;) Chętnie wysłucham jakichś porad/wskazań/krytyk, więc nie krępować się :P Pierwsza praca - kostka do gry (w załączniku). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 ambitna ta kostka nie jest :P ale poprawna rób coś bardziej skomplikowanego bo na takich banałach nic się nie nauczysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 No dobra, teraz coś ambitniejszego ;p Pokrętło przy grzejniku - może też nieambitne, ale zawsze coś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 hmm..ja jak mialem niby demko..to caly czas gdy doszlo gdzies do 16 savow wracalo znow do 25...to taki orginalny pirat ze tak to ujme:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 Zrobiłem 'kacuskę' - model z serii Just For Fun :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Hehe fajna koczuszka coraz lepiej Ci w ty rhino idzie, ja na razie wole maxa, a głowa ma być oddzielona od reszty ciała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 Dzięki. Dobrze to słyszeć, potrzebna jest mi ciągła motywacja :P No właśnie coś mi nie wyszło z tą szyją, jakaś szparka się ciągle robi :? A tymczasem 'zapodaję' następną mini-prackę - kolumny (robione z tutka). --- pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Hej KamillM tak sobie przeglądam wątek i pozwole sobie zacytować treśc regulaminu który znajduje się tutaj: Wulgaryzmy i piractwo to rzeczy, ktore nie sa tolerowane na forum max3d. Posty zawierajace pytania o warezy i cracki beda natychmiast kasowane. więc prosze o przestrzeganie zasad panujących na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Next... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 To teraz zabierz się za powierzchnie, a nie bryły. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi