Napisano 7 Marzec 200619 l Witam! porzuciłem tymczasowo 3ds'a i zamierzam się nauczyć NURBS'ów w Rhinoceros 3.0. Na początku prace może nie będą zbyt ambitne, ale w miarę upływu czasu może będą lepsze ;) Chętnie wysłucham jakichś porad/wskazań/krytyk, więc nie krępować się :P Pierwsza praca - kostka do gry (w załączniku). pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 200619 l ambitna ta kostka nie jest :P ale poprawna rób coś bardziej skomplikowanego bo na takich banałach nic się nie nauczysz :)
Napisano 7 Marzec 200619 l Autor No dobra, teraz coś ambitniejszego ;p Pokrętło przy grzejniku - może też nieambitne, ale zawsze coś :]
Napisano 7 Marzec 200619 l hmm..ja jak mialem niby demko..to caly czas gdy doszlo gdzies do 16 savow wracalo znow do 25...to taki orginalny pirat ze tak to ujme:D...
Napisano 8 Marzec 200619 l Hehe fajna koczuszka coraz lepiej Ci w ty rhino idzie, ja na razie wole maxa, a głowa ma być oddzielona od reszty ciała??
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor Dzięki. Dobrze to słyszeć, potrzebna jest mi ciągła motywacja :P No właśnie coś mi nie wyszło z tą szyją, jakaś szparka się ciągle robi :? A tymczasem 'zapodaję' następną mini-prackę - kolumny (robione z tutka). --- pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200619 l Hej KamillM tak sobie przeglądam wątek i pozwole sobie zacytować treśc regulaminu który znajduje się tutaj: Wulgaryzmy i piractwo to rzeczy, ktore nie sa tolerowane na forum max3d. Posty zawierajace pytania o warezy i cracki beda natychmiast kasowane. więc prosze o przestrzeganie zasad panujących na tym forum.