bartiano Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Przenośny odtwarzacz multimedialny pansophia Thin-K SX 991 Co tu więcej pisać... moja pierwsza większa przygoda z V-rayem....
arev Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 hehe, przygoda chyba niezbyt szczesliwa:> niestety render jest bardzo kiepski. nawet w scanline'ie moznaby zrobic duzo lepiej. a ten odtwarzacz to twoj wymysl, czy na prawde taki jest? bo nie wiem:D
dyonizoss Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 hmmm, ja natomiast uwazam ze nienajgorsze, a na paewno jak na poczatki vraya :) sa niedociagniecia wieksze, mniejsze, ale ogółem ok PoZdRo!
bartiano Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 nie ma takiego odtwarzacza, jest on moim projektem powiedzcie konkretnie co jest dobrze a co źle... chcę się rozwijac wiec potrzrbuje wskazówek ;) pzdrv
mkk3a Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 materiały strasznie plastikowe przez ten specular ze to v-ray to w ogole nie widać. moglbys chociaz dać jakies GI aby cienie nie były tak czarne jesli chodzi o takie błyszczące materiały to pobaw sie materiałem v-ray-mtrl (czy jakos podobnie). bedzie o niebo lepiej niż ze specularem
bartiano Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Akurat one MIAŁY wyglądać plastikowo... ten materiał to plastiko-guma z wypustkami aby player nie wyślizgiwal się z ręki (coś dla sportowców) A cienie są czarne bo nadaje to renderom nastroju... Dzięki za krytykę, czekam na więcej komentarzy. Pzdrv
mkk3a Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 ech, pisząc "plastikowo" mialem na mysli "sztucznie" bo prawdziwy plastik nieco inaczej wygląda. z tymi czarnymi cieniami tez bym sie klocił, no ale twoj obrazek - twoja sprawa choc nie wiem po co dodawać mroczny nastrój do renderów z nowoczesnym odtwarzaczem :/
hkropinski Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 sztucznie nie jest ale gdyby nie to oswietl;enie byloby lepiej, pozdr
Lis Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Jak na V-Ray'a to i tak nieźle :-) (teraz to mnie zjedzą) Ale jeśli chcesz lepsze efekty to zapuść Mentala :-)
mkk3a Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Jak na V-Ray'a to i tak nieźle :-) uu, własnie wydałeś na siebie wyrok :D co w tym jest niby takiego niezłego? i pokaż mi choć jedną rzecz, której nie mozna by zrobić w scanline'ie
Lis Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Jak na V-Ray'a to i tak nieźle :-) He He. Przecież żartuję :-) No faktycznie. SkyLight i RayTracer pokazałby coś lepszego. Zresztą model też nie powala.
Master Kiełbaster Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 o te wystające face'y można by se było paluszki pokaleczyć...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Model ujdzie. materiały niestety już nie. dają po oczach nierealnością. generalnie nie moja estetyka
Rekomendowane odpowiedzi