Napisano 11 Marzec 200619 l Przenośny odtwarzacz multimedialny pansophia Thin-K SX 991 Co tu więcej pisać... moja pierwsza większa przygoda z V-rayem....
Napisano 11 Marzec 200619 l hehe, przygoda chyba niezbyt szczesliwa:> niestety render jest bardzo kiepski. nawet w scanline'ie moznaby zrobic duzo lepiej. a ten odtwarzacz to twoj wymysl, czy na prawde taki jest? bo nie wiem:D
Napisano 11 Marzec 200619 l hmmm, ja natomiast uwazam ze nienajgorsze, a na paewno jak na poczatki vraya :) sa niedociagniecia wieksze, mniejsze, ale ogółem ok PoZdRo!
Napisano 11 Marzec 200619 l Autor nie ma takiego odtwarzacza, jest on moim projektem powiedzcie konkretnie co jest dobrze a co źle... chcę się rozwijac wiec potrzrbuje wskazówek ;) pzdrv
Napisano 11 Marzec 200619 l materiały strasznie plastikowe przez ten specular ze to v-ray to w ogole nie widać. moglbys chociaz dać jakies GI aby cienie nie były tak czarne jesli chodzi o takie błyszczące materiały to pobaw sie materiałem v-ray-mtrl (czy jakos podobnie). bedzie o niebo lepiej niż ze specularem
Napisano 11 Marzec 200619 l Autor Akurat one MIAŁY wyglądać plastikowo... ten materiał to plastiko-guma z wypustkami aby player nie wyślizgiwal się z ręki (coś dla sportowców) A cienie są czarne bo nadaje to renderom nastroju... Dzięki za krytykę, czekam na więcej komentarzy. Pzdrv
Napisano 11 Marzec 200619 l ech, pisząc "plastikowo" mialem na mysli "sztucznie" bo prawdziwy plastik nieco inaczej wygląda. z tymi czarnymi cieniami tez bym sie klocił, no ale twoj obrazek - twoja sprawa choc nie wiem po co dodawać mroczny nastrój do renderów z nowoczesnym odtwarzaczem :/
Napisano 11 Marzec 200619 l Jak na V-Ray'a to i tak nieźle :-) (teraz to mnie zjedzą) Ale jeśli chcesz lepsze efekty to zapuść Mentala :-)
Napisano 11 Marzec 200619 l Jak na V-Ray'a to i tak nieźle :-) uu, własnie wydałeś na siebie wyrok :D co w tym jest niby takiego niezłego? i pokaż mi choć jedną rzecz, której nie mozna by zrobić w scanline'ie
Napisano 12 Marzec 200619 l Jak na V-Ray'a to i tak nieźle :-) He He. Przecież żartuję :-) No faktycznie. SkyLight i RayTracer pokazałby coś lepszego. Zresztą model też nie powala.
Napisano 18 Marzec 200619 l Model ujdzie. materiały niestety już nie. dają po oczach nierealnością. generalnie nie moja estetyka