topos Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Witam, W temacie mayi jestem całkowitym noobem no ale każdy chyba tak zaczynał :) . Mam dwa takie irytujące problemy: 1. Nie moge przesuwać widoku :/ wciskam scrola i alta i nic :/. 2. Nie moge nałożyć materiału futerka na obiekt, pokazuje się tylko: Error: Cannot find procedure "applyFurPreset" Czy wie ktoś może o co chodzi??
piotrek Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Ad. 1 - Masz w ustawienach myszy włączony środkowy klawisz pod kółkiem? Ad. 2 - Masz załadowany plug-in Fur.mll?
flesz_gordon Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 ja juz mayki nie uzywam ale o ile pamietam mozna sie obejsc bez scrolla kombinuj z alt i klawisz prawy lewy myszy
topos Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 przesuwanie już działa :D,miałem problem bo jak ustawiałem środkowy przycisk myszy to otwierało się menu office keyboard ( nie wiem co to ) ale już to zablokowałem i działa. Co do fur to rzeczywiście w plug-insach mam tylko cloth i image
Rekomendowane odpowiedzi