Napisano 13 Marzec 200619 l No to zaczynamy :) Wybrałem sobie samolot z WWI pt "Sopwith Camel" , mam nadzieje ze skoncze i podszkole sie w teksturowaniu, i nie bedzie to wszystko robione na ostatnią chwile... pzdr
Napisano 16 Marzec 200619 l Podoba mi się. Ja bym podzielił skrzydła na połowę aby zwiększyć jakość tekstury. Myślisz, że się zmieścisz w limicie jak dodasz jeszcze działko i linki wzmacniające?
Napisano 16 Marzec 200619 l kurczę, mogłem sobie wziąść jakiś latwiejszy jednosilnikowiec bo moje monstrum za duze :) jednak male jest piekne :D narazie ladnie, ale jak Tores gada, podziel skrzydla na polowe
Napisano 17 Marzec 200619 l Autor Modelowanie skończone... chyba ze jeszcze cos inaczej rozkminie, albo ktoś coś zaproponuje... Tores z tym skrzydlem to racja dzięki... calosc ma 995 trojkatow
Napisano 19 Marzec 200619 l no i całkiem łądnie wyszło, przede wszystkim zmiesciłes sie w polykouncie, co przyznam szczerze łątwe nie jest, bo aktualnie to sam przerabiam, sam samolot jako bryła i siatka jest elegancki