trident Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 No to zaczynamy :) Wybrałem sobie samolot z WWI pt "Sopwith Camel" , mam nadzieje ze skoncze i podszkole sie w teksturowaniu, i nie bedzie to wszystko robione na ostatnią chwile... pzdr
Tores Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Piękną maszynę sobie wybrałeś. Coś w moich klimatach. Powodzenia!
trident Napisano 15 Marzec 2006 Autor Napisano 15 Marzec 2006 Takie cos narazie zrobilem, 897 trisow...
Tores Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Podoba mi się. Ja bym podzielił skrzydła na połowę aby zwiększyć jakość tekstury. Myślisz, że się zmieścisz w limicie jak dodasz jeszcze działko i linki wzmacniające?
ognisty Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 kurczę, mogłem sobie wziąść jakiś latwiejszy jednosilnikowiec bo moje monstrum za duze :) jednak male jest piekne :D narazie ladnie, ale jak Tores gada, podziel skrzydla na polowe
trident Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 Modelowanie skończone... chyba ze jeszcze cos inaczej rozkminie, albo ktoś coś zaproponuje... Tores z tym skrzydlem to racja dzięki... calosc ma 995 trojkatow
Tores Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 No ładny samolocik ci wyszedł. Czekamy na teksturę.
Gość Marioza Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 no i całkiem łądnie wyszło, przede wszystkim zmiesciłes sie w polykouncie, co przyznam szczerze łątwe nie jest, bo aktualnie to sam przerabiam, sam samolot jako bryła i siatka jest elegancki
Rekomendowane odpowiedzi