Napisano 16 Marzec 200619 l Witam ponowanie Teraz chce przedstawic gotowy produkt 3d :) Mozajka tez jest 3d :) Czekam na opinie http://www.deviantart.com/view/30394158/ P.S. Ta praca jest robiona w 3d :) Serio , lecz dodalem efekt z photoshopa'a :) Jak ktos bardzo chce to siatke dam , ale nie jest ona ladna :) Efekt tej mozajki mozna powiedzec , zakrywa bledy :P
Napisano 16 Marzec 200619 l Gratulacje, swietne opanowanie photoshopa. Raczej podstawowe :D,, takie cuś to nie w tym dziale (posadził bym w - moje początki w szopie)
Napisano 16 Marzec 200619 l mozesz zapodac siateczke ? :P Kosmoski nie no nie az takie poczatki powiedzmy srednio malo poczatek
Napisano 16 Marzec 200619 l Autor Dobra to pokaze bez ale jutro bo dzisiaj juz mam dosc :) Pisze narazie z nie swego kompa :D
Napisano 17 Marzec 200619 l Autor Ehh , jeszcze przed wyjsciem :) Prosze nie bic :) Jakos nie potrafie tego jeszcze tworzyc :P http://www.deviantart.com/view/30475177/
Napisano 17 Marzec 200619 l zdecydowanie lepiej wyglada bez mozaiki, łuki bardzo mi sie podobaja ale dziwne sa te tekstury ciekawa praca
Napisano 17 Marzec 200619 l powiedzmy że takie początunio >:| już każdy wie co o tym sądzisz, po co piszesz to drugi raz? :D ,, ej nie idź, pobaw sie jeszcze z nami :( człowieku... czytałeś regulamin tego forum? masz [17.03.2006 17:14] 76 postów, i po co je wszystkie sobie w sposób denny i bezsensowny nabijasz? niewiem czy zauważyłeś ale jakoś mało jest osób piszących podobne zdania...:/ co do pracy to wolałbym ją zobaczyć bez retuszu w ps'ie pozdrawiam
Napisano 17 Marzec 200619 l Autor co do pracy to wolałbym ją zobaczyć bez retuszu w ps'ie pozdrawiam Nie chce statsowac :) Ale praca juz jest :D Praca byla robiona w 3d , w programie Cienema 4d
Napisano 18 Marzec 200619 l NIe no sorki SirAnen ale za te filtry PS to ci powinni to Sir w nicku zabrać. NIe chowaj błędów pod cudami PS, bo nawet najorsze 3d ma cos co nie jest do końca zle a po takim "zabiegu" musze niestety powizieć że jest totalnie źle:( Szkoda
Napisano 18 Marzec 200619 l Autor Dobra , niech i bedzie , ze to wyglada lepiej niz te filtry w PS'ie Ja uwazam sztuke za wielowymiarowa , a nie za tylko obraz 3d. Troche inne podejscie do pracy , a dowiesz sie o co mi chodzilo.