White Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 no cóż propozycji jest tak dużo, nawet nie widziałem wszystkich, ale dodam swoje dwa grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2003 super obrazek nie przeszedł[lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2003 może teraz sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 No jak dla mnie fachura, ale nie w kategorii logo.. Może spróbuj to zrobic w 2D, bo ksztalt wydaje się ciekawy. A taka wersja 3D mogłaby sie i tak przydac w przyszlosci (animacje, prezentacje, reklamy tv [jupi] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 dokładnie. Render jest świetny. Zrób to w 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 no dzięki, nie spodziewałem się tak pozytywnych opinii. Postanowiłem przerobić PeeLke- wydaje mi się, że taka wersja będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 To co powiedzieli Leander i Adek. Jak umiejętnie z tego zrobisz 2D to będzie wypasik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 to trzeba zrobic LOGO czy fajny napis WWW.MAX3D.PL ? bo juz nie wiem[pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 Oto 2D. No właśnie logo czy napis oto jest pytanie???:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 I taki sobie kolorek na koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 a kto by to na koszulce wydrukował? bo nie znam takiej firmy :) moim zdaniem powtórzę się setny raz - MOCNO UPROŚCIĆ ! pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 W kwestii druku stawiam na Gutenberga[soczek][soczek][soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi