Shogun 3D Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Na dobą sprawę niewiele temu brakuje do finiszu, ale czapka jakoś odmawia współpracyz V-rayem, więc jeszcze go pomęczę. Oczywiście na końcu dorobię resztę tła. Z założenia stworzyłem tego Pinokia jako tło do wyników ankiety przeptowadzanej właśnie przez gazetę internetową "Kontrateksty" ( http://www.kontrateksty.pl ), dotyczacej najmniej wiarygodnego polityka. Na razie nie wiedzieć czemu prowadzi miażdżącą ilością głosów Kaczyński... Uszy to maxowy fur, chciałem go wyrenderowac w V-rayu, ale mój momputer odmówił współpracy przy konwersji futra na mesh, bo inaczej V-ray tego jakoś nie lubi renderowac dokładnie.
chveti Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Shogun , vray ma własny (łatwy w obsłudze) fur system więc ten możesz olać : )
Shogun 3D Napisano 16 Marzec 2006 Autor Napisano 16 Marzec 2006 Tak, ale jeszcze go nie obczaiłem, a mam mało czasu. Poza tym o ile wiem, to on go strasznie długo renderuje...
piksar Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 "ale mój momputer odmówił współpracy przy konwersji futra na mesh" powiedz jak przerobic futro na mesh. Własnie potrzebuje takiego rozwiazania.
Rekomendowane odpowiedzi