Napisano 16 Marzec 200619 l Na dobą sprawę niewiele temu brakuje do finiszu, ale czapka jakoś odmawia współpracyz V-rayem, więc jeszcze go pomęczę. Oczywiście na końcu dorobię resztę tła. Z założenia stworzyłem tego Pinokia jako tło do wyników ankiety przeptowadzanej właśnie przez gazetę internetową "Kontrateksty" ( http://www.kontrateksty.pl ), dotyczacej najmniej wiarygodnego polityka. Na razie nie wiedzieć czemu prowadzi miażdżącą ilością głosów Kaczyński... Uszy to maxowy fur, chciałem go wyrenderowac w V-rayu, ale mój momputer odmówił współpracy przy konwersji futra na mesh, bo inaczej V-ray tego jakoś nie lubi renderowac dokładnie.
Napisano 16 Marzec 200619 l Shogun , vray ma własny (łatwy w obsłudze) fur system więc ten możesz olać : )
Napisano 16 Marzec 200619 l Autor Tak, ale jeszcze go nie obczaiłem, a mam mało czasu. Poza tym o ile wiem, to on go strasznie długo renderuje...
Napisano 17 Marzec 200619 l "ale mój momputer odmówił współpracy przy konwersji futra na mesh" powiedz jak przerobic futro na mesh. Własnie potrzebuje takiego rozwiazania.