Napisano 18 Marzec 200619 l Macie tu kilka update'ów. Myśle że jak na pierwszą prace to niejest najgorzej piszcie w których miejscach i jak ulepszyć ten model i rzućcie jakimś fajnym tutkiem na rendering bo jakoś nieczaje tych opcji pozdro dla wszystkich;]
Napisano 18 Marzec 200619 l model nie jest ok...krzywo, caly bok (chyba), przod - te rowki na masce jakies takie kiepskie, nadkola tez dziwne. Redner tez dretwy...no ale to w koncu wip.
Napisano 25 Marzec 200619 l Autor Dzięki za krytykę postara się w miarę mozliwości poprawić model i render
Napisano 18 Kwiecień 200619 l noo... teraz jest o niebo lepiej, ale ten obrócony obraz niepotrzebny, pozdr ps. na przyszłość edystuj posty zamiast nabijać je jeden po drugim co minutę
Napisano 18 Kwiecień 200619 l ps. na przyszłość edystuj posty zamiast nabijać je jeden po drugim co minutę ... mów jak dupa do biskupa... materialy slabe 18:12 - ***EDIT*** aż zal patrzeć... gdzie są Panowie moderatorzy?? :D:D
Napisano 18 Kwiecień 200619 l Autor mialem cięzki tydzien i niechcialo mi się odpalać maksa az w końcu coś we mnie udeżyło i zrobiłem nowe renderki mam nadzieję że lepsze. Sorki za moje potknięcia na tej stronie lecz jestem nowicjuszem i dopiero 3 raz publikuje coś na tym forum i jeszcze dokładnie niewiem jak to dziala :]
Napisano 18 Kwiecień 200619 l haha hkropinski mów do dupy to cie osra a co do modelu to cienie mi nie pasują, no i wygląda to jakby lewitował
Napisano 18 Kwiecień 200619 l Eee... Wygłąda jak by lewitował bo chyba naprawde lewituje... Przynajmniej nie powie, że nie zauważył ;]
Napisano 18 Kwiecień 200619 l Na materialach sie nie znam nic a nic. Ale ten model mi sie podoba nawet z tym lakierem, moze tez niebieski jest gorszy, ale i tak jest fajnie.
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Autor Dobra stary chodzi ci o to że zdjęcia umieszczałem każde w osobnym poście? Jeżeli tak to wybacz ale niepomyślałem że można je dać wszystkie w jednym pozdro Jęsli natomiast chodsziło ci o coś innego to napisz mi o co:>
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Jęsli natomiast chodsziło ci o coś innego to napisz mi o co:> eee... a o co innego mogło chodzić...
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Autor No więc ściągnolem go na ziemię i przywiązaem liną ale nadal te kolory jakieś dziwne mi się wydają co o tym sądzicie pozdro dla wszystkich:] a
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Bardzo ładny ten czerwony metalik, model też klasa ale ten lakier ma coś w sobie . Daj więcej renderów z czarnym
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Wszystko jakieś takie ciemne jest, popraw to będzie co oglądać przynajmniej.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Moim zdaniem niepotrzebnie te odbicia takie na karoserii dałeś bardzo odciągają uwagę i przez to mało widać.
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Zdecydowanie lepiej. Mnie najbardziej podoba sie ten pierwszy render, czerwony ,ale te zielone szyby to mi nie pasuja