jckob Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Taka tam łazienka, jeszcze duzo zeczy musze zrobic, na tym drogim obrazku to jest zbyt mocne swiatlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 pokaz moze cale wnetrze bo na tych renderkach malo widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 no nie wiem...do mnie wogóle nie przemawia...za dużo wodotrysków i udziwnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 heh, male rady 1. nie wymyslaj swoich mebli i sanitarki tylko wybierz jakies gotowe produkty i w oparciu o rzuty wymodeluj na wymiar 2. przełącz maxa na system metryczny (customize>units setup>Meters) i nie modeluj i renderuj w genetic units 3. uważaj na proporcje bo to co pokazales kompletnie sie rozłazi (umywalka na wysokości wc ? jak na to usiąść ?) 4. jesli juz mebelki to polecam na początek www.architonic.com (wchodzisz w product group i wybierasz co tam chcesz) staraj sie myslec nad funkcją, stawiaj siebie w tej łazience i mysl czy to naprawde zda egzamin ps. Specular bloom (poświata) wyszła z mody 2 lata temu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 a to koło reczników to sedes?? bo jakis mały poza tym do faktycznie mało co widac a za oknem tyle swiatła ze chyba bomba atomowa wybuchła a to okrągłe to wanna czy zlew bo jak wanna to chyba dla noworodków .............podoba mi sie kolor reczników fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 kolor ścian, ramy okienne, zlew (z którego by się wylewała woda), przepalona wanna, za mały sedes i kształt lustra - te rzeczy mi sie nie podobają poza tym to nawet ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 18 Marzec 2006 Autor Share Napisano 18 Marzec 2006 co do tego zlewu to widzialem kiedys taki pomysl- plaski blat na ktory leciala woda i ten plaski blat byl tak skastruowany ze woda sie niewylewala, jakies nachylenia ku scianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 1. umywalka w łazience zbyt futurystyczna - spodnie mokre - oraz brak odpływu 2. drugi render - co to jest ? wanna, umywalka ? 3. co to za napis na pierwszym rendere (O4) ale pomysł fajny, działaj, podobną ale mniej udziwnioną łazienkę miałem w Amsterdamie w hotelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi