Napisano 18 Marzec 200619 l Taka tam łazienka, jeszcze duzo zeczy musze zrobic, na tym drogim obrazku to jest zbyt mocne swiatlo.
Napisano 18 Marzec 200619 l no nie wiem...do mnie wogóle nie przemawia...za dużo wodotrysków i udziwnień.
Napisano 18 Marzec 200619 l heh, male rady 1. nie wymyslaj swoich mebli i sanitarki tylko wybierz jakies gotowe produkty i w oparciu o rzuty wymodeluj na wymiar 2. przełącz maxa na system metryczny (customize>units setup>Meters) i nie modeluj i renderuj w genetic units 3. uważaj na proporcje bo to co pokazales kompletnie sie rozłazi (umywalka na wysokości wc ? jak na to usiąść ?) 4. jesli juz mebelki to polecam na początek www.architonic.com (wchodzisz w product group i wybierasz co tam chcesz) staraj sie myslec nad funkcją, stawiaj siebie w tej łazience i mysl czy to naprawde zda egzamin ps. Specular bloom (poświata) wyszła z mody 2 lata temu ;]
Napisano 18 Marzec 200619 l a to koło reczników to sedes?? bo jakis mały poza tym do faktycznie mało co widac a za oknem tyle swiatła ze chyba bomba atomowa wybuchła a to okrągłe to wanna czy zlew bo jak wanna to chyba dla noworodków .............podoba mi sie kolor reczników fajny
Napisano 18 Marzec 200619 l kolor ścian, ramy okienne, zlew (z którego by się wylewała woda), przepalona wanna, za mały sedes i kształt lustra - te rzeczy mi sie nie podobają poza tym to nawet ciekawy pomysł
Napisano 18 Marzec 200619 l Autor co do tego zlewu to widzialem kiedys taki pomysl- plaski blat na ktory leciala woda i ten plaski blat byl tak skastruowany ze woda sie niewylewala, jakies nachylenia ku scianie.
Napisano 18 Marzec 200619 l 1. umywalka w łazience zbyt futurystyczna - spodnie mokre - oraz brak odpływu 2. drugi render - co to jest ? wanna, umywalka ? 3. co to za napis na pierwszym rendere (O4) ale pomysł fajny, działaj, podobną ale mniej udziwnioną łazienkę miałem w Amsterdamie w hotelu