yaras Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Witam, chciałbym zaprezentwać moją ostatnią pracę, którą wykonałem w 3ds. Jest to raczej speed, bo zajął jakąś godzinkę, dwie. soft: 3ds + photoshop rend.: vray po retuszu w photoshop: "czysty" render: siatka: Przy ocenie pracy proszę mieć na uwadze, że jestem początkującym użytkownikiem :). pozdrawiam, yaras. edit: nazwa poprawiona, sorry.
Marcin Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
chudy Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 no to ja coś napisze :] przede wszystkim, pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to to, że ten pendrive jest gigantyczny patrząc na wzór na podłożu :P po drugie pendrive wogóle sie nie odbija w podłodze ogólnie model nawet spoko pozdrawiam
MassTA Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Heh robiłem tego pendriva do scenki pare miechów temu. :) Twój ma krzywą siatke w paru miejscach, a mój źle wymodelowany uchwyt po bokach (kiepskie referki miałem). W załączniku mój model.
yaras Napisano 21 Marzec 2006 Autor Napisano 21 Marzec 2006 Witam. Dodalem refleksy do podloza, zmienilem teksture, bo tamta miala mala rozdzielczosc, przez co po zmniejszeniu tile wygladala nieciekawie. Co myslicie o tej? A to wersja po malym retuszu: co do siatki. ten model byl czesciowo robiony z referkow, a czesciowo wlasna inwencja (wyjsciowo byl on wlasnie taki jak miales Ty MassTA), stad troche odbiega od oryginalu. siatka mysle nie ma az tak razacych bledow, by trzeba ja robic od poczatku, co najwyzej niewielkie poprawki, ale skoro to ma byc ukonczona praca to nie chcialbym juz tutaj za wiele zmieniac. pozdr.
tpiatek Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 mimo dziwnych odbić w północno zachodniej części renderka to dużo milej wygląda i model mi sie podoba :)
Derfalon Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 ładniej przed PS niż po. no i po texturc gruntu wygląda jakby ten pendrive mógl awaryjnie za ławke robić:) wydaje sie gigantyczny. ale praca fajna
Rekomendowane odpowiedzi