Lis Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 He He. Nie widziałem jeszcze na tym forum żadnego PixelArta. Tak, więc zapodaję mojego pierwszego. W sumie będzie to część kompozycji mojego portfolio. Całość lenart,shading,gradienty rysowana pixel po piklu ręcznie. http://img395.imageshack.us/img395/9486/pix9vr.jpg
Gość Caspik Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 o chlopie...niezle sie musiales nameczyc...nie szkoda ci czasu?- przeciez jest to bardzo czasochlonne a IMO takie cos juz dawno z mody wyszlo ;p. Ale sa gusta i gusciki.... ;) ja raczej preferuje metody nowoczesne,... ale nie zaszkodzi wrocic tez do czasu dos'owych gierek :D jak na pixelart - jest fajne pozdro
w!e8 Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 Bardzo ładne, wieje klimatem graficzek i dem z poprzednich lat ;] Choc i dzis sie do tego wraca, albo nawet powstają animacje ASCII :]
Lis Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 o chlopie...niezle sie musiales nameczyc...nie szkoda ci czasu? W sumie całość zajeła 1,5 h. Komp mi renderował a ja się nudziłem :-) takie cos juz dawno z mody wyszlo He He no właśnie. A jak wiadomo mody powracają. Pozatym na całym świecie istniej mocny ruch PixelArtowy. Nie uwierzyłbyś ile można wźiąść za tych kilka pixeli :-) Dla zainteresowanych: http://pix.art.pl/ http://home.earthlink.net/~marktroup/vlinkdotvwalkerdotcom/vlink.html Pozatym wystarczy w google wpisać Pixel Art a się będzie działo :-) Pozdrawiam!!
Pablonardo Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 przednia ta dróga stronka Lis, twoja pracka zresztą też:)
Reanimator Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 Heh, calkiem fajnie:) Uwielbiam pixala, chociaz nigdy niczego sam nie probowalem robic. Ten rodzaj grafy ma dusze:) Dawaj dalej!
Reanimator Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 Heh, calkiem fajnie:) Uwielbiam pixala, chociaz nigdy niczego sam nie probowalem robic. Ten rodzaj grafy ma dusze:) Dawaj dalej!
lolipop Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 kojarz(z)y mi sie z intro do dyna blaster.tam tez takie kolorki byly:]
Belus Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Lubię takie klimaty i chyba wiem skąd to u mnie. Kiedyś (dawno dawno temu) jak jeszcze miałem moją kochaną Amigę zafascynowałem się ikonkami NewIcons 3.0 (-:! (czy ktoś to jeszcze pamięta?) . Wtedy postanowiłem zająć się projektowaniem ikon:-) (do użytku własnego). Dziabałem tak sobie pixel po pixelku i stworzyem nawet trzy(!) ikonki:-) Niestety potem znudziło mi sie bo do tego trzeba cierpliwości... niestety.Pozdr.
Maceo Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Hmm.. mi sie nie podoba .. ;_ takie jakies mało konkretne, chmurki, górki, tęcza... czekam na całość, bo może z tego jeszcze cośbyć
illy Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 ale wypas hehehe wyglada jak wspomniany dyna blaster albo settler ;d cool Amerikanska firma Transceptor Technology pristupila poizvodstu komputerov "Personal'ni Sputnik"I got the power?
Lis Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Dzięki za komenty everyone! Może za niedługo jeszcze coś wrzucę. I got the power? Da. :-)
Rekomendowane odpowiedzi