Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o chlopie...niezle sie musiales nameczyc...nie szkoda ci czasu?- przeciez jest to bardzo czasochlonne a IMO takie cos juz dawno z mody wyszlo ;p. Ale sa gusta i gusciki.... ;) ja raczej preferuje metody nowoczesne,... ale nie zaszkodzi wrocic tez do czasu dos'owych gierek :D

jak na pixelart - jest fajne

pozdro

Napisano

Bardzo ładne, wieje klimatem graficzek i dem z poprzednich lat ;]

Choc i dzis sie do tego wraca, albo nawet powstają animacje ASCII :]

Napisano
  • Autor
o chlopie...niezle sie musiales nameczyc...nie szkoda ci czasu?

W sumie całość zajeła 1,5 h. Komp mi renderował a ja się nudziłem :-)

takie cos juz dawno z mody wyszlo
He He no właśnie. A jak wiadomo mody powracają. Pozatym na całym świecie istniej mocny ruch PixelArtowy. Nie uwierzyłbyś ile można wźiąść za tych kilka pixeli :-)

Dla zainteresowanych:

http://pix.art.pl/

http://home.earthlink.net/~marktroup/vlinkdotvwalkerdotcom/vlink.html

Pozatym wystarczy w google wpisać Pixel Art a się będzie działo :-)

Pozdrawiam!!

Napisano

Heh, calkiem fajnie:) Uwielbiam pixala, chociaz nigdy niczego sam nie probowalem robic. Ten rodzaj grafy ma dusze:)

Dawaj dalej!

Napisano

Heh, calkiem fajnie:) Uwielbiam pixala, chociaz nigdy niczego sam nie probowalem robic. Ten rodzaj grafy ma dusze:)

Dawaj dalej!

Napisano

Lubię takie klimaty i chyba wiem skąd to u mnie. Kiedyś (dawno dawno temu) jak jeszcze miałem moją kochaną Amigę zafascynowałem się ikonkami NewIcons 3.0 (-:! (czy ktoś to jeszcze pamięta?) . Wtedy postanowiłem zająć się projektowaniem ikon:-) (do użytku własnego). Dziabałem tak sobie pixel po pixelku i stworzyem nawet trzy(!) ikonki:-) Niestety potem znudziło mi sie bo do tego trzeba cierpliwości... niestety.Pozdr.

Napisano

Hmm.. mi sie nie podoba .. ;_ takie jakies mało konkretne, chmurki, górki, tęcza... czekam na całość, bo może z tego jeszcze cośbyć

Napisano

ale wypas hehehe wyglada jak wspomniany dyna blaster albo settler ;d cool

Amerikanska firma Transceptor Technology pristupila poizvodstu komputerov "Personal'ni Sputnik"
I got the power?
Napisano
  • Autor

Dzięki za komenty everyone! Może za niedługo jeszcze coś wrzucę.

I got the power?

Da. :-)