Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

skrzynia plywa, cienia nie rzuca, mapa na podlodze rozmazana, przydalaby sie teksturka na scianie w tle (te luki)

jak na poltora miesiaca calkiem niezle :)

przydaloby sie wypelnic scene czyms, za pusto sie wydaje, jedna skrzynia w takiej duzej komnacie i nic poza tym to dziwnie wyglada

pozdrawiam

Napisano

Wygląda jak rendering w OpenGL.... A tak poważnie nieźle jak na tak krótki okres znajomosci z programem 3D. Ale nastepne prace powinny być już lepsze. Proponuję zacząć od małych testów (Ta sam skrzynia z lepszymi teksturami i monetami, inne podłoże , inne źródło światła...)

Pozdr

Napisano

BLADE ma na myśli chyba to, że wszyskie monety leżą prawie idealnie poziomo.

Najbardziej brakuje cienia rzucanego przez skrzynie i lepszej textury posadzki, popraw te 2 elementy a bedzie znaaacznie lepiej:)

pozdrawiam

Napisano

Savoy >> hehe .. to jest OpenGL :P będe testował .. dopiero startuje z maxem właściwie .. i dąże do wiedzy.

Dzięki wam troche mnie sprowadziliście na ziemie .. i całe szczęście :) biore się zatem za swój warsztat pracy ..troszke mi tylko mini-grypka przeszkadza. Pozdrawiam lilowy

Napisano

Kurcze...teraz początkujący mają łatwiej... kiedy ja zaczynałem dostęp do internetu był nadal przewidziany głównie dla zamożniejszego klienta, więc do wszystkiego trzeba było dochodzić samemu + help, dzisiaj to... hmm... tylko pozazdrościć początkującym łatwego startu;]

Napisano

jak na poltora miesiaca to jest cacy

mniej baw sie swiatlem, a wiecej popracuj nad teksturami

a open gl jest dobry, przeszkadza tylko purystom czepiajacym sie o rozpraszanie swiatla na masce fury,

acha, i nei dawaj luminosity materialom tak rozrzutnie :)

Napisano

troche pusto w komnacie, no ale w końcu to skarbiec. może władca myślał że bedzie złota dużo a wyszło że jeden kuferek:) jak na początek moze byc:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności