Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

skrzynia plywa, cienia nie rzuca, mapa na podlodze rozmazana, przydalaby sie teksturka na scianie w tle (te luki)

jak na poltora miesiaca calkiem niezle :)

przydaloby sie wypelnic scene czyms, za pusto sie wydaje, jedna skrzynia w takiej duzej komnacie i nic poza tym to dziwnie wyglada

pozdrawiam

Napisano

ja dodam że położenie monet mało prawdopodobne. wszystkie leza w jednej płasczycznie....

Napisano
  • Autor

musze się nie zgodzić .. własnoręcznie je przemieszczałem .. widac to szczególnie w odbiciu światła .. ale nie tylko

Napisano

Wygląda jak rendering w OpenGL.... A tak poważnie nieźle jak na tak krótki okres znajomosci z programem 3D. Ale nastepne prace powinny być już lepsze. Proponuję zacząć od małych testów (Ta sam skrzynia z lepszymi teksturami i monetami, inne podłoże , inne źródło światła...)

Pozdr

Napisano

BLADE ma na myśli chyba to, że wszyskie monety leżą prawie idealnie poziomo.

Najbardziej brakuje cienia rzucanego przez skrzynie i lepszej textury posadzki, popraw te 2 elementy a bedzie znaaacznie lepiej:)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Savoy >> hehe .. to jest OpenGL :P będe testował .. dopiero startuje z maxem właściwie .. i dąże do wiedzy.

Dzięki wam troche mnie sprowadziliście na ziemie .. i całe szczęście :) biore się zatem za swój warsztat pracy ..troszke mi tylko mini-grypka przeszkadza. Pozdrawiam lilowy

Napisano

Kurcze...teraz początkujący mają łatwiej... kiedy ja zaczynałem dostęp do internetu był nadal przewidziany głównie dla zamożniejszego klienta, więc do wszystkiego trzeba było dochodzić samemu + help, dzisiaj to... hmm... tylko pozazdrościć początkującym łatwego startu;]

Napisano

jak na poltora miesiaca to jest cacy

mniej baw sie swiatlem, a wiecej popracuj nad teksturami

a open gl jest dobry, przeszkadza tylko purystom czepiajacym sie o rozpraszanie swiatla na masce fury,

acha, i nei dawaj luminosity materialom tak rozrzutnie :)

Napisano

troche pusto w komnacie, no ale w końcu to skarbiec. może władca myślał że bedzie złota dużo a wyszło że jeden kuferek:) jak na początek moze byc:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.