Napisano 11 Sierpień 200321 l witam, zamieszcam Wam layouta serwisu o 3d/2d...wiecie tutki galeria itd... co o tym myslicie? pozdr
Napisano 11 Sierpień 200321 l Back to the `90 ;) Z cala moja sympatia do Ciebie Pablo - to sie nie trzyma kupy. W ogole nie pasuje do tematyki 2d/3d.
Napisano 11 Sierpień 200321 l jak serwis 2d/3d to strona powinna mieć moim zdaniem charakter portalowy.. a ta raczej nie ma ;) -jaśniejsze kolory, -tło ułatwiające czytanie ewentualnych artykułów czy tutoriali, -przede wszystkim inna czionka, bardziej nowoczesna, -do tego strona powinna być \'otwarta\' tzn. cała przewijana tyle ode mnie.. powodzenia
Napisano 11 Sierpień 200321 l Autor tylko ze takie zalozenie bylo ludzi z serwisu (chyba:D)..co do czcionki itd..to mialo byc tak romantycznie i old stylowo :) pozdr
Napisano 12 Sierpień 200321 l Autor oki zmienilem calkowicie styl...jak teraz?:)Tylko raczej czcionke chyba zmienie.. pozdr
Napisano 12 Sierpień 200321 l mi sie podoba jedyne do czego moglbym sie przyczepic to kolory troszke za ciemne
Napisano 12 Sierpień 200321 l oj nie zaladowala mi sie 2 wersja wiec do niczego sie nie przyczepiam :)
Napisano 12 Sierpień 200321 l Sorry Pablo, ale chyba powinienes zostac przy 3d... Osobiscie nie moge powiedziec dobrego slowa o tej pracy - jest bez pomyslu, jest klaustrofobiczna i wszystko plywa. :( Dam Ci jednak rade. Wejdz np. na webesteem.pl, albo mocnyweb.pl i poogladaj projekty. Wierz mi, jezeli przedstawisz dobry pomysl to bede pierwszym, ktory Cie pochwali :) [piwo]