Pablo Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 witam, zamieszcam Wam layouta serwisu o 3d/2d...wiecie tutki galeria itd... co o tym myslicie? pozdr
dr Ug Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Back to the `90 ;) Z cala moja sympatia do Ciebie Pablo - to sie nie trzyma kupy. W ogole nie pasuje do tematyki 2d/3d.
schwepes Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 jak serwis 2d/3d to strona powinna mieć moim zdaniem charakter portalowy.. a ta raczej nie ma ;) -jaśniejsze kolory, -tło ułatwiające czytanie ewentualnych artykułów czy tutoriali, -przede wszystkim inna czionka, bardziej nowoczesna, -do tego strona powinna być \'otwarta\' tzn. cała przewijana tyle ode mnie.. powodzenia
Pablo Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 tylko ze takie zalozenie bylo ludzi z serwisu (chyba:D)..co do czcionki itd..to mialo byc tak romantycznie i old stylowo :) pozdr
Pablo Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 oki zmienilem calkowicie styl...jak teraz?:)Tylko raczej czcionke chyba zmienie.. pozdr
wiggles Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 mi sie podoba jedyne do czego moglbym sie przyczepic to kolory troszke za ciemne
wiggles Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 oj nie zaladowala mi sie 2 wersja wiec do niczego sie nie przyczepiam :)
dr Ug Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Sorry Pablo, ale chyba powinienes zostac przy 3d... Osobiscie nie moge powiedziec dobrego slowa o tej pracy - jest bez pomyslu, jest klaustrofobiczna i wszystko plywa. :( Dam Ci jednak rade. Wejdz np. na webesteem.pl, albo mocnyweb.pl i poogladaj projekty. Wierz mi, jezeli przedstawisz dobry pomysl to bede pierwszym, ktory Cie pochwali :) [piwo]
adek Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 sorki Pablo ... nie jest to mistrzostwo swiata :(
Pablo Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 luzik...ucze sie...next time will be better :) thx & pozdr
Rekomendowane odpowiedzi