Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jo wracam po dluzszej przerwie

podaję na tacy 2 łanszoty w kolorze(za scenariusz nie odpowiadam), publikacja w 'ANGLORAMIE' wydawnictwa bodajze jdj, w skrocie gazetka do nauki jezyka nakład około 6 tys egz. ... nie pytajcie o wynagrodzenie hehe nie warto :)

ps. pierwsza publikacja z ktorej jestem zadowolony z druku(wyszlo tak jak mialo :))

poz

tu okladeczka angloramy z nowym lejalcikiem

Anglorama_33.jpg

1

webb.jpg

2

native-web.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

IMo stac Cie na wiecej ;) (chyba kazdemu tak mowie xD )

ciekawe... wszyscy mowia, ze na komiksach kokosow zbic nie mozna, a i tak rysuja :D

*strzelam ze nie dostales wiecej jak 200zl :>

Napisano

dobra dobra niewazne ile zenada jednym slowem :) dlatego nie wiem czy sie jeszcze tam ukarze bo to psucie rynku .... pamietac chlopy zeby nie zanizac stawek bo to prowadzi do jakiejs chinskiej paranoi za miske ryzu

poz

Gość Caspik
Napisano

dla mnie bomba ;)

Deus- rzeczywiscie, ty chyba kazdemu to mowisz;p

pozdro

Napisano

czy mowi to kazdemu czy nie, ja tam mu wierze hehe zreszta to tylko rozgrzewka juz niedlugo rzuce jakis fragmencik 3 stronicowki absurdalno-hardkorowej powiastki tam kolory juz bardziej lepciejsze

aa udalo sie wywalczyc stawke deusowa co i tak jest niewspolmierne ale honor oboniony

poz

Napisano

wrzucaj, wrzucaj :)

te dwa komiksy bardo fajne, fajny humor, a i od strony wizualnej całkiem nieźle, styl pasuje do tego typu opowieści :)

pozdro i czekam

Napisano

nom poki co musze poczekac bo to idzie na jakis konkurs czy cus wiec jak nie przejdzie to pokaze w calosci a jak sie upchnie to fragmenty ...tak czy siak wracam do zywych tyle ze w kolorze hehe

poz

Napisano

Jak dla mnie rewelka! Swietny ten 5-ty kadr z ludzmi, chyba on buduje mocny charakter tego pierwszego komiksu. W kobiecie niosacej glowe specjalnie kamien w murze "imituje glowe"? Bo w sumie zamiast braku glowy widzimy cos na jej ksztalt i nie wiadomo czy to specjalnie czy przypadkiem.

Napisano

Hmm.. nie znam sie na komiksach, ale miejscami fajny feeling wyszedł..

a ten angielski to taki polski angielski raczej. niby poprawnie, ale brzmi tak dziwnie trochę...

Napisano

leander : nom przypadek bracie przypadek z 2 strony to ciekawie wpatrywac sie w to co sie narysuje i przez sugestie lub jej brak widziec cos na nowo ...

maceo : tak cos w tym jest na szczescie to nie moja dzialka heh

poz

Napisano

no little.. wymiatasz..

..a jak sobie jeszcze pomysle o tej calej kasie co za to dostajesz to sam sie zastanwiam czy nie uderzyc moze też w komiks ; )

aaa a co do płytek - wyszły prawie jak w oryginale hehe.. ; )

super48vj.jpg

ps.. eh te kuchenne wspomnienia

pozdro!

Napisano

extra - mają klimat - tylko czemu w chmurce ma czyścić toalety a nie talerze ? niezła kreska.

homework excuse - wymiata - zwłaszcza ten grubszu gościu jeśli idzie o koncept.

Napisano

eksperymenty z nowa kreska :> hehe

i te wzorki w tle

..fajno fajno - najwazniejsze to nie zadtacic duszy eksperymentatora.. pozdro!