Gość axisman Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Witam Jest to moj pierwszy post na tym boardzie. Na przywitanie chcialbym pokazac swoja najnowsza pracke. Soft: Max4, bonespro3 , shagHair, photoshop7. Wszelkie komentarze mile widziane
Fr3d3k Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 :o podoba mi sie! I to bardzo....zwlaszcza anatomia[piwo] Tylko daj jasnieszy material na spodnie i rozjasnij torche prawa strone :) W tej ciemnosci malo widac Oczka tez dodaj
Eden-3d Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 super zes wymodelowal te miesnie ale troche za ciemno tam jest:)
-=AjaS=- Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Spoko dobrze wymodelowane.....ale jakoś tak bez wyrazu scenka a co on pozuje dla jakiegoś pisma dla ge.... czy co he he he i to afro na głowie niezłe
giorgione Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Racja- zgodzę się z przedmówcami - anatomia bardzo dobrze odwzorowana-choć mam małe zastrzeżenie do twarzy. Ale wygląda świetnie i nawet fajna teklsturka skóry:D Pozdrawiam Giorgione
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Logan Wolverine :) hehe mój ulubieniec super anatomia tylko twarz bym z deko poprawił... a włosy rekord świata :) i jeszcze jedno - JA CHCE SZPONY :) pozdrawiam [piwo]
Gość axisman Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Dzieki panowie. Przy tym modelu skupilem sie na modelowaniu [yes] . Mam problem z wykanczaniem takich pracek. Wlosy to polaczenie techniki shaghair i photoshop. (hehe jakbym wam pokazal jakie mial kudla w maxie to by bylo smichu) Szpony!!! - tez chcialem go zrobic na kilera ale popelnilem straszliwy blad przy modelowaniu (rece w dol) i nawet metabalsy w bonespro mi nie pomogly przy ustawianiu ramion :( Pozdrawiam
Gość axisman Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 hej boowa napisz mi cos wiecej o tym jak bys rozwiazal ten problem (flex na ramiona , tak?) proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [spox]
woldi Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Originally posted by boowa Logan Wolverine :) hehe mój ulubieniec Mój także , i ze szponami fajniej by wyglądał. Ale podoba mi sie , tylko trochę za ciemno.
Witek Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 dodaj szpony, zmien poze, walij jakis stroj jak z filmu x men/x men 2 i wyrenderuj w brazilku jeszcze przydaly by mu sie oczy :d
MeG Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 wow wow wow cudenko mi sie podoba tak jka jest troche romatycznie ale buah cudne poprostu cudne
Kris_R Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Najlepiej Skin i Morph angle deformer... wtedy przy ugięciach ramion odwzorowanie mięśni będzie prawidłowe... Shader skóry trochę nawala, ale to akurat standard :)) Skóra w świetle powinna wpadać w odcienie delikatnie pomarańczowo/czerownawe. Albo mi się wydaje albo nie masz kanału specular? I on tak błyszczy jednolicie... a na ciele są pratie które są bardziej tłuste, spocone tip., które błyszczą mocniej i takie prawie zupełnie matowe. Bardzo fajno go upozowałeś... dość naturalnie stoi. Świetny modeling..! Trochę ze światłem możnaby pokombinować. no to an razie tyle :D
Rekomendowane odpowiedzi