Archangel Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Pilnie, zeby nie powiedziec na gwalt, potrzebuje w miare dokladnych modeli: body samochodu...czyli blacharka, marka pojazdu nie ma znaczenia wszystkie możiwe odlewane czesci samochodowe czyli: silnik (obudowa, tłoki itd), felgi, tarcze hamulcowe, elelemnt napedu i zaweszenia Jezli kotos zna jakas stronke gdzie mozna takie modele pobrac, lub bylby gotow udostepnic mi sowje modele bede ogromnie wzieczny. Zostana one wykorzystane na plakacie zwiazanym ze zblizajcymi sie w Krakowie dniami nauki i dniami otwartymi AGH
dariusz Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 na turbosquidzie jest masa silników itp. nawet za free;]
Archangel Napisano 26 Marzec 2006 Autor Napisano 26 Marzec 2006 dzieki dareg zerkne tam ! Interesuja mnie wlasnie modele za free :)
Archangel Napisano 26 Marzec 2006 Autor Napisano 26 Marzec 2006 Mam do was prosbe...znalazlem na turbosquidzie modedelik silnika za free niestety to model w Maya a ja nie mam jej zainstalowanej. Czy ktos moglby przerobic ten plik na taki który widzi Max 5 Np stl i przeslac mi go na maila ?? Tu znajdziecie ten pliczek http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/289688
dariusz Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 jak bardzo dokładny ten silniczek potrzebujesz? bo mógłbym Ci pomóc w troche inny sposób:] (jak coś to wal na gg) 1
Rekomendowane odpowiedzi