Illuvatar Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Mam niewielki problem: chciałbym wprowadzić swój materiał wykonany w formacie jpg lub innym. Po prostu nie mogę znaleźć takiej opcji. Jestem kompletnym noobem, bawię się maxem jakieś 3tygodnie, dość biernie. Mam 3ds maxa 8. Jeśli ktoś mógłby mi odpowiedzieć, jak wprowadzać własne tekstury, byłoby mi bardzo miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 klawisz M i wrzucasz do kanału diffuse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Ewentualnie klawisz F1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illuvatar Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illuvatar Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 w sumie racja:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 pytanie nei jest smieszne, jest powazne, w user reference nie ma tego pod tekstura tak otwarcie zeby zalapac, ukryli pod materials :) lobuzy, w difuse wybierz z anelu bitmap, i bedziesz content :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Problem rozwiązany lub nie ale temat musisz poprawić zgodnie z regulaminem "zadawania pytań" i punktem 9 w nim zawartym, inaczej wątek wyląduje w koszu zapoznaj się również z resztą regulaminu forum niżej zamieszczam niezbędne do zapoznania linki: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3820 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi