piotrek Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 Dałoby radę zwiększyć ilość wyświetlanych wątków na jednej stronie np. w Schearch Result (konkretnie mi chodzi o "Nowe posty", ale chyba wszędzie jest tyle samo)? Obecnie jest 25, co dla mnie jest trochę mało - tak z 50 mogłoby być :) Ewentualnie możnaby zrobić odpowiednie ustawienie w profilu usera, choć wiązałoby się to chyba z kilkoma zmianami w bazie i skrypcie wyświetlającym tabelę.
adek Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 W profilu uzytkownika jest cos takiego. Domyslnie liczba ta nie jest zwiekszona oczywiscie ze wzgledow optymalizacyjnych serwera.
piotrek Napisano 27 Marzec 2006 Autor Napisano 27 Marzec 2006 Jest? Nigdzie nie widzę. Jest tylko ilość postów na stronie; chyba że mam problemy ze wzrokiem ;]
adek Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Tak. Mój błąd. Chodziło mi o posty. Ze względu na obciążenie serwera chcialbym zostawic te 25. Chociaz o te 5 moge zwiekszyc. Wieksza ilos cpowoduje naprawde zwiekszony ruch, dzialy takie jak galeria gdzie sa miniaturki dodatkowo.
Gość obo Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Mi pasuje tak jak jest. Moim zdaniem to żaden problem i nie ma różnicy czy jest 25 czy 50 wątków na jednej stronie. mintrill dlaczego Ci to przszkadza?? :)
piotrek Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Nie lubię przełączać się na różne strony - wole mieć wszystko (albo jak najwięcej na jednej stronie) Ale jeśli rzeczywiście obciąża to serwer, to niech zostanie jak jest :)
Rekomendowane odpowiedzi