Napisano 27 Marzec 200619 l Dałoby radę zwiększyć ilość wyświetlanych wątków na jednej stronie np. w Schearch Result (konkretnie mi chodzi o "Nowe posty", ale chyba wszędzie jest tyle samo)? Obecnie jest 25, co dla mnie jest trochę mało - tak z 50 mogłoby być :) Ewentualnie możnaby zrobić odpowiednie ustawienie w profilu usera, choć wiązałoby się to chyba z kilkoma zmianami w bazie i skrypcie wyświetlającym tabelę.
Napisano 27 Marzec 200619 l W profilu uzytkownika jest cos takiego. Domyslnie liczba ta nie jest zwiekszona oczywiscie ze wzgledow optymalizacyjnych serwera.
Napisano 27 Marzec 200619 l Autor Jest? Nigdzie nie widzę. Jest tylko ilość postów na stronie; chyba że mam problemy ze wzrokiem ;]
Napisano 28 Marzec 200619 l Tak. Mój błąd. Chodziło mi o posty. Ze względu na obciążenie serwera chcialbym zostawic te 25. Chociaz o te 5 moge zwiekszyc. Wieksza ilos cpowoduje naprawde zwiekszony ruch, dzialy takie jak galeria gdzie sa miniaturki dodatkowo.
Napisano 28 Marzec 200619 l Mi pasuje tak jak jest. Moim zdaniem to żaden problem i nie ma różnicy czy jest 25 czy 50 wątków na jednej stronie. mintrill dlaczego Ci to przszkadza?? :)
Napisano 28 Marzec 200619 l Autor Nie lubię przełączać się na różne strony - wole mieć wszystko (albo jak najwięcej na jednej stronie) Ale jeśli rzeczywiście obciąża to serwer, to niech zostanie jak jest :)