kongo Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Po zajerestrowaniu nic nie przesyłają na emaila i tym nie mogę go pobrać dlaczeg? to sam jest u mojego znajomego w czym moze być problem
rowr Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 moze sprawdz w katalogu SPAM w swojej skrzynce...
kongo Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 no i zmieniłem no i czekam..... a może ktość sprawdzić na swoim tak dla pewności
JunioR Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 chyba jak masz na o2 to nie przyjdzie ci od nich mail
kongo Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 zmieniłem na onet i tez bez efektu >>>>>a czy jet taka mozliwość zeby ktos odstąpił ,ktość kto się zaierestrował , username i pasword i czy jest mozliwość ponownego sciągniecia v reya na tych samych danych
Marcin Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 eh, zostaw te polskie skrzynki i wes z jakiegos yahoo albo innego giganta
kongo Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 a może ze względu na IP nie wysyłają ? zbyt wiele prob własnie załozyłem poczte w yahoo narazie czekammmmmm no i dalej nic .......
kongo Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 niechcałbym być upierdliwy no ale musze w tym wypadku co jeszcze może być nie tak ....ze nie dostaje zwrotniego emaila w jaki inny sposób zdobyć free (V reya) ?
p0rK Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 To chyba raczej coś u nich nawala. Mam ten sam problem. Próbuję od wczoraj się zarejestrować i nic :(
kongo Napisano 30 Marzec 2006 Autor Napisano 30 Marzec 2006 Czy ktoś może dostapić username i pasword do sciagnięcia V reya Proszę na priva , dzieki
owca Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 U mnie był ten sam problem. Zarejestrowałem sie kilka tygodni temu i nic nie przychodziło. Wiadomość pojawiła się dopiero niedawno. Musisz cierpliwie czekać lub ściągnąć go z innej strony.
sob Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 U mnie był ten sam problem. Zarejestrowałem sie kilka tygodni temu i nic nie przychodziło. Wiadomość pojawiła się dopiero niedawno. Musisz cierpliwie czekać lub ściągnąć go z innej strony. Z jakiej? Plizzz...ja mam to samo z rejestracją w chaosgroup
Rekomendowane odpowiedzi