Napisano 29 Marzec 200618 l Po zajerestrowaniu nic nie przesyłają na emaila i tym nie mogę go pobrać dlaczeg? to sam jest u mojego znajomego w czym moze być problem
Napisano 29 Marzec 200618 l Autor no i zmieniłem no i czekam..... a może ktość sprawdzić na swoim tak dla pewności
Napisano 29 Marzec 200618 l Autor zmieniłem na onet i tez bez efektu >>>>>a czy jet taka mozliwość zeby ktos odstąpił ,ktość kto się zaierestrował , username i pasword i czy jest mozliwość ponownego sciągniecia v reya na tych samych danych
Napisano 29 Marzec 200618 l eh, zostaw te polskie skrzynki i wes z jakiegos yahoo albo innego giganta
Napisano 29 Marzec 200618 l Autor a może ze względu na IP nie wysyłają ? zbyt wiele prob własnie załozyłem poczte w yahoo narazie czekammmmmm no i dalej nic .......
Napisano 29 Marzec 200618 l Autor niechcałbym być upierdliwy no ale musze w tym wypadku co jeszcze może być nie tak ....ze nie dostaje zwrotniego emaila w jaki inny sposób zdobyć free (V reya) ?
Napisano 30 Marzec 200618 l To chyba raczej coś u nich nawala. Mam ten sam problem. Próbuję od wczoraj się zarejestrować i nic :(
Napisano 30 Marzec 200618 l Autor Czy ktoś może dostapić username i pasword do sciagnięcia V reya Proszę na priva , dzieki
Napisano 1 Kwiecień 200618 l U mnie był ten sam problem. Zarejestrowałem sie kilka tygodni temu i nic nie przychodziło. Wiadomość pojawiła się dopiero niedawno. Musisz cierpliwie czekać lub ściągnąć go z innej strony.
Napisano 4 Kwiecień 200618 l U mnie był ten sam problem. Zarejestrowałem sie kilka tygodni temu i nic nie przychodziło. Wiadomość pojawiła się dopiero niedawno. Musisz cierpliwie czekać lub ściągnąć go z innej strony. Z jakiej? Plizzz...ja mam to samo z rejestracją w chaosgroup