Szyna07 Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Zrobiłem sobie rampe z line buźniej dałem bevel i rampa jest ok puźniej zrobiłem geosphere utawiłem ją nad rampą zaznaczyłem te dwa obiekty klikłem na grawitacje i tez jest okik zaznaczyłem kulke i wszedłem do reaktora i w reaktorze ustawiłem mase kulki na 1 kg no i dałe anime no i animacja sie zrobiła kulka spada ale tylko do momentu styknięcia sie z pokiem rampy bo puźniej sie zaczymuje jak zrobić zeby ta kulka sie turlała po tej rampie wiecie o co mi chodzi ( widzieliście jak skater zasowa z deskąpo rampie i o taki efekt mi codzi )Dzieki z góry pozdro i help ;)
SUPER_OkO Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 buźniej sie pisze później!! a zaczymuje powinno sie raczej pisac - zatrzymuje, moze i nie jestem orlem z gramatyki ale to juz jest przesada...a pozatym jest taki dzial pomocy jak animacja i tam powinien trafic ten watek...no i nie bedzie helpa za te bledy
Szyna07 Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 No stary jesteś wielki jak sie błędów czepiasz zamiast rozwiązać problem heh jesteś The Best !!!!!!! ;)
Szyna07 Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 To jak bedzie odpisze ktos na ten wontek ???? ????
Gremlinek Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 "ten wontek ???? ????" ? Chyba tego jeszcze nie brałem budzie... :? To jakieś funkcje matematyczne?
yaras Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Czy naprawde wrzucenie do worda posta przed wyslaniem az tak boli? Przeciez takiego czegos czytac sie nie da. Poprobuj moze z parametrem fraction rampy. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi