Waginus Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Coś co ostatnio wysmażyłem w maxie.Odcinek 3 GITS'a ktos moze pamieta?
Czorny Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 nie tyle co pamieta ma na dvd :d swietne anime :D modelik tez niczego sobie ale jakies urozmaicenie by sie przydalo malo szczegolow ;p hehe ciekawy efekt renderka ;]
vany84 Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 fajnie ze starasz sie to renderowac w "stylu" ghosta. modelik mysle ze mozna jeszcze uszczegolowic, ale w sumie jezeli chcesz go utrzymywac jako rysunek a nie zajebiscie szczegolowy render "Tank'a" to wyglada niezle. w tym drugi renderze sa jakies pokraczne cienie na odnuzach:) bedziesz do tego budowal jakas wieksza scene?? Jeszcze pytanko - masz jakies namiary na tutka, ktory pokazuje jak uzyskac taki efekt renderingu?? pozdrawiam
Waginus Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 Jesli chodzi o taki efekt użyłem zwykłego materiału Ink'n Paint, a render to mental ray.W scanline się nie dało.Efekt jest taki jaki zamierzałem osiągnąć (manga rlz!).
Waginus Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 A te nieudolne cienie to wynik braku smooth'a na obiekcie.
Hynol Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Well, chętnie bym go zobaczył również fotorealistycznie zrobionego. Model fajny, dość wierny oryginałowi, ale mimo wszystko wole Tachikomy ;)
Leru Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Waginus -> zapozmaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 i zmień temat wątku
Rekomendowane odpowiedzi