Barył Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Witam :) jedno pytanko.Dlaczego brazil nie renderuje dofu ktory ustawiam w standardowej kamerze?czy jest jakies rozwiazanie na to? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hump Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 uzyj kamery brazila, albo ustaw view jako perspective + DOF brazila w zakladce render pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 radze uzyj X_dofa 2 jesli lubisz chodzic z kumplami na pivo chyba ze lubisz swojekrzeslo i biureczko hue kamera maxowa nie dziala z dofem Crazil.. ot i filozofia pozdro fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 Brazil w całej swej doskonałości ma dupnego DOF\'a - ot, cała filozofia ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grynio Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 niestey ale x-dof nie dziala .brazil nie renderuje zadnego dofa ,oprocz swojego , tego w Effectach i w video poscie ...wiec Fotoas czemu piszesz zeby uzyl x-dofa2 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 bo ja uzywam tylko X_dofa do glebi pewnie cos po waliles w ustawieniach bo napewno dziala uzywasz kamery maxowej fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Powinien działać z brazilem... gdzies na sieci widziałem tuka do X-Dofa... zresztą z tego co wiem to jet do niego help... chyba ;) - dawno nie używałem ;) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 mareg chyba o x dofie ma cos na swojej stronie ja jeszcz nie uzywalem nie ma czasu na experymenty ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 Ma na swojej strionie, ale tylko pobieznie przedstawione... Poszukaj tutka, bo na 100% gdzieś widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi