Napisano 13 Sierpień 200321 l Witam Proszę obejrzyjcie sobie inne propozycje logo. Wszystkie już zoptymalizowałem pod wzgledem kolorysztycznym (CMYK) Chciałem stworzyć znak, który miałbybyć zarówno funkcjonalny, estetyczny i łatwy w odbiorze, czyli wg \"książki\":] Rzućcie okiem i oceńcie. Czekam na wasze cenne opinie. Pozdrawiam
Napisano 13 Sierpień 200321 l Autor Inne znaki, pod tematem \"Propozycje znaku\", sorrrry za utrudnienie. No i chyba jeszcze popracuję Pozdrawiam
Napisano 14 Sierpień 200321 l Autor Witam Jakbyście jeszcze chcieli zobaczyć projekty na koszulkach to zapraszam. Opinie mile widziane Pozdrawiam
Napisano 14 Sierpień 200321 l dla mnie propozycje są wporządku ale niech to ocenią FACHOWCY :) pozdr [piwo]
Napisano 14 Sierpień 200321 l jeżeli chodzi o twoje logo, to bardzo mi się podoba, a podoba mi się szczególnie jego prostota. spróbuj jeszcze może z innymi zestawieniami kolorystycznymi :)
Napisano 14 Sierpień 200321 l loga świetne, zwłaszcza podoba mi się to ostatnie, może lepiej by wyglądało bez literek \'pl\', albo gdyby były w środku tzn. w tym prostokącie. pozdrawiam MiP
Napisano 15 Sierpień 200321 l ...a moim zdaniem TO PL pasuje !! Dobrze jest, pierwsze logotypy zbyt proste, ale jeden szeScian i o 100% lepiej, aZ siE chce napisaC posta :)
Napisano 15 Sierpień 200321 l Autor Dzięki za ocenę. MiP: Jeżeli chodzi o \".pl\" to nie mogę się go pozbyć ponieważ jest ono elementem całego znaku i adresu. Można byś pokusić o stwierdzenie że jest wręcz niezbędnym elementem, który szczególnie wyróżnia nasz Serwis. P.S. Jeszcze popracuję nad tym logo i coś może doślę. Pozdrawiam