Rincewind Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Witam Proszę obejrzyjcie sobie inne propozycje logo. Wszystkie już zoptymalizowałem pod wzgledem kolorysztycznym (CMYK) Chciałem stworzyć znak, który miałbybyć zarówno funkcjonalny, estetyczny i łatwy w odbiorze, czyli wg \"książki\":] Rzućcie okiem i oceńcie. Czekam na wasze cenne opinie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 a tu kolejna wersja kolorystyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 Inne znaki, pod tematem \"Propozycje znaku\", sorrrry za utrudnienie. No i chyba jeszcze popracuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 Witam Jakbyście jeszcze chcieli zobaczyć projekty na koszulkach to zapraszam. Opinie mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 No a tu inne... Siewka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 dla mnie propozycje są wporządku ale niech to ocenią FACHOWCY :) pozdr [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 jeżeli chodzi o twoje logo, to bardzo mi się podoba, a podoba mi się szczególnie jego prostota. spróbuj jeszcze może z innymi zestawieniami kolorystycznymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiP Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 loga świetne, zwłaszcza podoba mi się to ostatnie, może lepiej by wyglądało bez literek \'pl\', albo gdyby były w środku tzn. w tym prostokącie. pozdrawiam MiP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 ...a moim zdaniem TO PL pasuje !! Dobrze jest, pierwsze logotypy zbyt proste, ale jeden szeScian i o 100% lepiej, aZ siE chce napisaC posta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 Dzięki za ocenę. MiP: Jeżeli chodzi o \".pl\" to nie mogę się go pozbyć ponieważ jest ono elementem całego znaku i adresu. Można byś pokusić o stwierdzenie że jest wręcz niezbędnym elementem, który szczególnie wyróżnia nasz Serwis. P.S. Jeszcze popracuję nad tym logo i coś może doślę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi