Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Witam! Niedawno sie zarejestrowalem :) i chciałem pokazac Wam kilka moich propozycji. Jestem tu nowy i wogule od niedawna interesuje sie grafą... wiec nie zjebcie mnie na wstępie ;), ale prosze o szczere opinie i oceny moich prac. No dobra. Number łan:): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 Number tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 Number ... ?? ... triiiii [lol2]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 Dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 i kolejny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 no i wreszcie - 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Witamy na forum, dość dużo projektów :) ... mnie jednak najbardziej do gustu przypadł nr 10 ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarr Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Cze Fajne estetyczne projekty. Mój typ to nr 3, 10 i 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Najlepszy jest 10:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 W kilku pracach widzialem znajome motywy, ogOlnie brak jakiejS koncepcji (i nie napisze tu \"WLASNEJ\") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 Jakie \"znajome motywy\"?? Jest tyle roznych log (chociazby na tym forum), ze od czasu do czasu, nieswiadomie moga sie pojawic podobne elementy, ale ogolnie to sa dwie zupelnie inne prace. Ja nie wiem o jakie \"znajome motywy\" ci chodzi. Wogole tym konkursem interesuje sie od niedawna i nawet nie zobaczylem wiekszosci innych prac. Nie inspirowalem sie zadnymi innymi projektami, a jesli ktos widzi jakis element podobny to bylo to nie zamierzone.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 przecieZ napisaLem ze nie napisze \"WLASNEJ\", wiec nie oskarżam Cię o plagiat NapisaLem tylko \"znajome motywy\" praca 4 podobna do pracy nr4 Pit3r\'a http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5673 praca 8 b.podobny motyw,ale inna czcionka w pracy by leander http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5747 jest jeszcze kilka innych podobieństw, ale czas leci, jeśli zazgrzytało to masz moje sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 Podobnie jak gonre rzuciło mi się w oczy kilka podobieństw do moich prac, ale myśle, że wynika to częściowo z podobnego gustu a częściowo z tej samej techniki wykonania (to chyba flash, albo freehand, no nie?). W sumie też chodzi przecież o to, żeby powstało jakieś fajne logo, więc dopracowywanie fajniejszych projektów pod siebie wydaje mi się nawet wskazane. Oczywiście nie mówię, ze mialo to miejsce w tym przypadku. Pozdrawiam Stan, Pozdrawiam Gonre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Witam. Rzeczywiście to \'X\' troche podobnawo wyszło, ale reszte pracy calkiem inna. Tak, niektóre robiłem w flashu. Daleko mi do twoich projektów \'leander\'. Bardzo mi się podobają i moim zdaniem powinieneś być kandydatem do zwycięstwa. [piwo] Pozdrawiam GONRE, pozdrawiam LEANDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 Na zakończenie machnąłem coś na szybko. Takie proste pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi