P4VV37 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Jak usunąć folder którego nie da się usunąć w żaden sposób? killbox i magic wizard nie pomogły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 zresetuj kompa i odłącz neta na chwile albo wejdz w tryb awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Nie działa tryb awaryjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Uruchom kompa w trybie wiersza poleceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 No, wlazłem, ale nie wiem co wpisać:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Przejdź do katalogu z tym plikiem i wpisz del nazwa_pliku.ext Można też użyć jakiegoś norton commandera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 NC nie dał rady. Wyświetla że folder nie jest pusty. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 UPS, nie doczytałem, że chodzi o folder. Foldery poleceniem rmdir (o ile pamiętam). Jeśli powie, że nie jest pusty to powywalaj pliki z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 No tak, ale ich n ie widać, nie są ukryte. jeśli jednak wpisze np.: D:\[...]\3dsmax8\scenes to wyświetla mi się zawartość folderu scenes. We właściwościach folderu pisze że zajmuje on 0 bajtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 no to uruchom komputer w trybie awaryjnym(F8) w konsoli i po sprawie usuniesz co kcesz:P... a jezeli katalog ma podkatalogi i pliki w sobie to rmdir nazwa_pliku lub rmdir sciezka_do_pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Tak miałem takis am proble. Folder bo źle usunietym czymś tam, który tak naprawde nie istniał ale był (?!?..paranoja) O ile dobrze pamietam to mozna po prostu poczekać...a komp po jakimś czasie sam zezwoli na jego usunięcie ale przez zwykłe "Usuń"...mozna sprubować EasyCleaner'a...i tam spróbować bo usunąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 W trybie awaryjnym się nie dało, problem mam od kiedy zainstalowałem maxa, bo to po nim ten katalog. Teraz nie mogę zrobić reinstalacji/deinstalacji. Próbowałem usunąć killboxem i magic wizardem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 zbodtuj sobie lina z dyskietki startowej czy plyty i powinno sie tak usunac ten plik, taki linuxi z terminala nie zajmuje duzo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Nie mam pojęci co to "lin"Jeśli lin to linux to próbowałem. ________________________________________ A, no tak, źle zrozumiałem. Już próbowałem knoppix 4.0.2 na DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Powiedzcie od razu chłopakowi żeby sobie Wina sformatował a nie owijacie w bawełne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 jeśli pliku nie widać to jest polecenie w dosie dir/ah pokazujące ukryte pliki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 z własnych doswiadczen moge ci polecic zmiane systemu operacyjnego bo windows za przeproszeniem to jedno z najwiekszych gówien wymyślonych przez człowieka - opi mojego przypadku - przez ostatnie 2 dni pieprzyłem sie z tym babolem po 6-7 godzin dziennie pomimo tego że wcześniej już nie raz waliłem formata - najpierw padla opcja przeciągania i kopiowania plików, potem padły urządzenia - brak dzwięków itd - nawet nagrywarka została ołaczona - tryb awaryjny ładował się do połowy, przy próbie założenia nowego usera wywalało białe okno, start zniknął itd. Dałem formata, wywaliłem partycje, odpalam xpka tyle co zainstalowany - uff działa jestttt !!! instaluej stery, dzwiek, reset, bluescreen 7 razy pod rząd, wywalam zasilanie ide spac. Wstaje ran i to samo, Kolejny format - działa, co sie okazuje ? po kolejnym resecie to samo - co za szit - przesiadka na linuxa i wszystko z głowy....śmiga wymiata, zero mulenia, czysciutko przejrzyscie, zadnych baboli, niekasujacych sie katalogow z softem ciezej ale emulator jako tako chodzi wiec jest naprawde swietnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Może miałeś jakąś upośledzoną wersję, albo wirusy jakieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 wersja ta co zawsze - nawet jesli to przez wirusy co jest najbardziej prawdopodobne to szansa ze mnie cos złapie na linuxie wynosi 1:100 w porównaniu do windy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi