Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

zrobileem domek i teraz czekam na opinie fachowców :) przyznaje sie to nie jest moja pierwsza praca w 3D max. Cos sie dzieje dziwnego z textura drzewa po tym jak dodalem liscie, raz jest raz jej nie ma, nie wiem co z tym zrobic.

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladne :))...tylko chyba mapowanie Ci ucieklo na tym drzewie..tzn korze..bo co tam jest takie zielone??

pozdr

P.S.

Jaki czas renderu i komp?

Napisano
  • Autor

juz sie dowiedzialem czemu, bo liscie i text drzewa maja to samo ID :) zaraz to check outne :) jeszcze nie modelowalem nigdy ludzi jak sie naucze to kiedys tam dorzuce nagie dziewczyny :D[soczek]

Napisano
  • Autor

juz poprawilem... trzeba bylo zaznaczyc \"hide distribution object\" z scatter :) strasznie dugo sie renderuje ale to chyba dlatego ze drzewo-->lisci 50tys trawa--> 195tys zdziebełek

finaldom3.jpg

Napisano
  • Autor

ja napisalem ze to nie jest moja pierwsza praca:) mam pierwszą ale tam nie ma nic ciekawego raczej:) ....aaaaa i do Pabla.... czas to 1h50min na amd 2000+ 256MB ramu GF4 Ti4200

Napisano

Fajne. Strasznie mi sie podoba ten basen, az by sie chcialo do niego wskoczyc :)Jedyna rzecz ktora mi tam nie pasuje to tlo. Wyglada jak plaska sciana postawiona zaraz za plotem, a poza tym jakos tak kolorystycznie nie pasuje do reszty. Domek trawka i wszystko ma takie cukierkowe kolorki a tlo jest jakies takie zgnile... Ale ja jestem poczatkujacy, wiec sie pewnie nie znam :P

Napisano

teture krawedzi brzegu ukradli?;d czemu jej nie ma, troche to psuje klimat, i te sciany domq jakies idalnie biale :) jak dla mnie zbyt czysto.. no ale moje klimaty to brud i syf wiec dla mnei wszystko za czyste;D

Napisano
  • Autor

no masz racje PrzeM, zresztą ja tez jestem początkujący wiec napewno mozna bylo to duzo lepiej zrobic. Nierozumiem z tą krawędzią brzegu uncle:):) nie wiem o co chodzi za bardzo ...[hmmm] no a sciana jest biała bo to jest nowy dom noi slonce jest dosyc mocne to dlatego:) no a brud i syf to ciezka sprawa nie wiedzial bym jak sie za to zabrac za bardzo :)[piwo]

Napisano

...a trawa nie skoszona !! Jak tak moZna przeroSnie i przy ziemi zrobi sie zdrewniaLa. WLasnie dlatego dzieczyny nie przyszLy, no bo gdzie niby miaLy by siE tarzaC :)))

Napisano

Trawka za długa . Kolor zieleni nie zgrany z zielenią tła . Jakaś teksturka na jasnej opasce basenu by się przydała , drzewo swoim kształtem jakoś mi nie pasuję .

Ale ogólnie kawał dobrej wizualizacji . Ładne oświetlenie itp. Pozdrowionka

Napisano

Oswietlenie na 5+. Teksturki spoko, tylko czasem ich brak:) Daje 7,5/10

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.