Gość kundun Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 cześć. ocencie wizkę osiedla blizniaków, oczywiscie nie biorąc pod uwagę wartosci estetyczno architektonicznych. z góry dzieki za wszystkie komentrze. pzdr http://img417.imageshack.us/my.php?image=10009rv.jpg
Ryjas Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Ojezuś Ale brzydactwo te bliżniaki Wizka w sumie niczym sie nie wyroznia.. A w oczy troche kłuje ten kolo po lewej... No i jakoś tak plstikowo..
Maceo Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Domki - rzyg, ale się nie wypowiadam zgodnie z prośbą;) Wizka - Facet na pierwszym planie jest mdły, a natomiast drzewo które jest bliżej jest ładne i ostre. Strasznie się to rzuca w oczy i sprawia, że na niego patrzysz a nie na domek. Wogóle wszystko co powklejałeś oprócz drzewka na 1szym planie się strasznie odcina. I krzaczek wygląda jakby upadł (ten po lewej) - wprowadza taki chaos.
lolipop Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 a tam zaraz rzyg.domek jakich wiele. rendering troche sztucznie wyszedl.przesycone kolory.material dachu slaby.(dachowki sa wymodelowane?)
Gość kundun Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 rendering jest dopiero próbny i raczej chodziło mi o kompozycje i ustawienie obiektów czyli gdzie co przesunąc aby było lepiej.choć wiem ze najlepiej było dy zasłonic piękne blizniaki dużym drzewem. renderowalo sie w metalu i jak narazie bez procedury i odbic na szybach. dachówka jest wymodelowana co do materiłu tez sie zgodze, ale jestem w trakcie zmian. kolorystyki raczej nie jestem w stanie zmienic, gdyż dla i inwestora wizka i tak jest za mało intensywn "klijent nasz pan". docelo ma miec wymiary 2x3m. zmienił bym jeszcze asfalt moze na koske brukowa, jesli ktos posiada fajne mapy asfaltu lub kostki to byl bym bardzo wdzięczny za podeslanie [email protected] rosliny i ludzi pewnie wrzuce na c alpha powinno byc lepiej. wstawił bym jeszcze wymodelowany samochód, ale z góry zakładam, ze komp mi bedzie to renderował kilka lat, jesli sie nie zawiesi i chyba szybcie bedzie w szopie. dzieki za krytykę i pzdr.
arch515 Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 plastik i tyle.no i te rpc no coment.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi