Philips Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam Mam mały problem.Otóz sciągnołem z max3d.pl malucha.Teraz chce zrobic mu tiuning lecz on nie jest podzielony na czesci np.drzwi,maska Daje mu convert to np editable poly on nic daje mu edit mesh też nic.Jak mam go podzielic na częsci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 zaznaczasz facy i detach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 "Daje mu convert to np editable poly on nic daje mu edit mesh też nic."nie moge zaznaczys face'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 widocznie jest zgrupowany. w menu na górze znajdź polecenie Group i Ungroup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 jest.Lecz opcja Ungroup jest niedostepna Edit//okej mam mam nie zaznaczyłem obiektu wielkie dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Edit//okej mam mam nie zaznaczyłem obiektu wielkie dzieki! No teraz to już wszelkie granice przekroczyłeś :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 ło jezu! dzięki za poprawienie humoru od rana xD [++] nie bierz tego do siebie Philips, ale rzadko się zdarzają takie rodzynki jak okej mam mam nie zaznaczyłem obiektu po prostu rozbroiłeś mnie tym :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 no co??Każdemu sie moze zdarzyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Ale ten malasz jest po ms chyba :) Więc życze powodzenia w domodelowywaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 dzięki ale wątpie czy mi to wyjdzie jestem w tym słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi