Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jakos sie nie wypowiadalem w tym watku choc go sledzilem.. i efekt jak najbardziej mnie zadowolil :) barton gut dzob co tu wiele ukrywac..moze mozna sie do tej twarzy troche przyczepic ale to tez jest problem ze wszyscy znaja facjete adolfa i kazdy go ma przed oczami a czasem troche inaczej niz bylo po prostu sie pamieta z filmu czy roznych fotek dla tego jest to niemozliwe zeby kazdemu pasowalo...mi jak najbardziej pasuje + swietne teksturowanie = bardzo dobry efekt.. koniec slodzenia :D z niecierpliwoscia czekam na nastepny modelik..

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 5,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ftorek -> nie jestem zadowolony w 100% procentach z "podobizny" , ale mysled ze nie jest tak zle , z Churchilem nie idzie go pomylic ;) prosze pamietac ze jest to oja 2 postac facia (Serio) pierwszej bym nawet nie liczyl bo teraz jak na nia patrze to mi wstyd :D

Cruzh3r-> moze i mial gladka jak byl mlody :P

Valery -> dzieki :) Specjalnie dla Ciebie podzuce tu cos :), ale juz nie dzis ani nie jutro bo poprostu jak otwieram plik z nim to mnie k..ooue..ee..cos tam chwyta

maverick sheep -> "jakos sie nie wypowiadalem w tym watku choc go sledzilem.." hehe to Ty jakis przyczajony tygrys ukryty smok jestes ;). Dzieki wielkie podbudowales mnie troszke. Panowie z gameartu sa bardzo wymagajacy ;) - ale dzieki temu jest mobilizacja do tego zeby robic lepiej i lepiej i lepiej. Co do tego podobienstwa to wlasnie w 100 % zgadzam się z Toba. Mam teraz sporo jego fotek (nie nad luzkiem ;) i na kazdej jegotwarz zupelne innaczej wyglada. Jeszcze raz dzieki :) Nastepne modeliki juz nie beda takie Ciekawe :D

weinert -> dzieki :)