Sibil Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 cześć! drugi moja praca jaką wrzucam, mam świadomość niedoskonałości, ale jak zawsze czekam na konstruktywną krytykę http://img81.imageshack.us/my.php?image=newfireplace11ir.jpg
xeav Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 ładnie, chociaż wydaje mi się, że nieproporcjonalnie
!Ewert Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 fajnie szkoda tylko że taki mały ten renderek...
tweety Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 podasz troche info? jaki soft, renderer? ogólnie nieźle, ale przydało by się nad tym jeszcze posiedzieć, szczegołnie nad texturami. są ok ale mogłyby być jeszcze lepsze :) modele definitywnie za duże. brakuje mi też zasłon, albo jakiegokolwiek po nich śladu (mp: dziury w murze po karniszach). Pozdrawiam
Sibil Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 Hej panowie rendre to Vray, obrazek mały to prawda, chciałem ograniczyć Maxa do 2h, jesli chodzi o proporcje to macie trochę racji, ponieważ to kapletnie z głowy projekt, A takie wielkie fotele gdzieś widziałem,,,,,,,,Dzięki !!
hkropinski Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 z proporcjami jest cos nie tak, material sciany ( zbyt mały bump ), i fotele wydają się jakby wisiały w powietrzu, pozdr
Lukasz_D Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 bardzo ciekawa praca - interesujący styl ...
Master Kiełbaster Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 podłoga za czysta w porównaniu z resztą... zapodaj może mniej skompresowany render
3de Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 bardzo fajna koncepcja, torche za duże kontrasty między brudem a czystością, no i jeszcze fotelik na pierwszym planie wisi sobie w powietrzu :)
Rekomendowane odpowiedzi