AnonimowyAlkoholik Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Siemanderko!!! początkujący jestem i sobie takie cos wymodelowałem. 2h modelowania, teraz zabieram sie za materiały. posdr
hkropinski Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 nałożyć chamfera, tektury i potrrządny render i bedzie fajnie, pozdr
JohnZi Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 no i widze ze miejsacami za duzo trojkatow;]
AnonimowyAlkoholik Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 o co właściwie chodzi z tymi trójkątami?? i gdzie tego chamfera dać??
hkropinski Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 pozbywaj się trójkątów bo znieksztalcają siatke i model, chamfera daj w miejsca gdzie krawedzie sa zbyt ostre, pozdr
ZiBi_PL Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 ciekawi mnie jak to bedzie wygladalo z marialem ;] to jest cyrkiel metalowy czy z tych tanich plastikowo-pomalowanych ?
AnonimowyAlkoholik Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 metalowy, kurde i jak zawsze mam problem z materiałami, niezabardzo wiem jak sie do nich zabrać bo prawde powiedziawszy to w materiałach i teksturach to jestem zielony jak niedojzały banan. może mała pomoc
Rekomendowane odpowiedzi