Ameras Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Witam postanowiłem zrobić sobie skode. narazie wstępny render (właśnie renderuje następny z innym lakierem) Przy okazji. Mam problem znikły mi tekstury z BP i nie moge zrobić dokładniej wogóle przestały mi sie tekstury w viewporcie pokazywać Wiem ze coś w 3ds w ustawieniach ogólnych sie pochrzaniło nie wiem co dlatego pisze... Prosze o odpowiedź.. nie pomogła reinstalacja 3dsmaxa. Nie działa UWV map nic nie działa poprostu objekty przyjmują przybliżony kolor tekstur. a na renderze wszystko dobrze wygląda. nie wiem co jest grane. PROSZE O POMOC!! z góry dziękuje (jakby powiedział to mój kumpel " The mountin thank`s" LOL)
Ameras Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 OK problem rozwiązany. Przyczyną był DirectX lub Karta graficzna.. konkretnie nie wiem co bo i jedno i drugie zainstalowałem ponownie
Terrorhead Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 wrzuc render z innej perspektywy :D przerazaja mnie felgi (tzn to co widac :P )
mrkrzysiek Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 to tak pokaż siatkę i inne ujęcia jak możesz to bez lakieru też a z tego co pokazałeś na razie to tak, opona gruba a felga mała, jak dla mnie przód skopałeś totalnie w oryginale inaczej on wygląda lusterko jakieś dziwne w ogóle słupki jakieś krzywe no masz dużo do poprawy przyjrzyj się zdjęciom i poprawiaj
pecet Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 co to za skoda za przproszeniem:P ??? koła bardzo śmieszne:)
Rekomendowane odpowiedzi