Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam postanowiłem zrobić sobie skode. narazie wstępny render (właśnie renderuje następny z innym lakierem) tapetka5cc.jpg

Przy okazji. Mam problem znikły mi tekstury z BP i nie moge zrobić dokładniej wogóle przestały mi sie tekstury w viewporcie pokazywać Wiem ze coś w 3ds w ustawieniach ogólnych sie pochrzaniło nie wiem co dlatego pisze... Prosze o odpowiedź.. nie pomogła reinstalacja 3dsmaxa. Nie działa UWV map nic nie działa poprostu objekty przyjmują przybliżony kolor tekstur. a na renderze wszystko dobrze wygląda. nie wiem co jest grane. PROSZE O POMOC!! z góry dziękuje (jakby powiedział to mój kumpel " The mountin thank`s" LOL)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

OK problem rozwiązany. Przyczyną był DirectX lub Karta graficzna.. konkretnie nie wiem co bo i jedno i drugie zainstalowałem ponownie

Napisano

to tak pokaż siatkę i inne ujęcia jak możesz to bez lakieru też

a z tego co pokazałeś na razie to tak, opona gruba a felga mała, jak dla mnie przód skopałeś totalnie w oryginale inaczej on wygląda lusterko jakieś dziwne w ogóle słupki jakieś krzywe no masz dużo do poprawy przyjrzyj się zdjęciom i poprawiaj