Napisano 18 Sierpień 200321 l hej no wiec jeszcze jeden pan z serii \'wastelands\' :) - jest to najmenik walczacy pod sztandarem tego co zaplaci wiecej :) ma on cos kolo poltora tysiaka trojkatow a texturka to 512x512 i jest on zrigowany podobnie jak poprzedni pprzedni :) co wy na to??
Napisano 18 Sierpień 200321 l hi! no tak, postac moim zdaniem nie przypomina najemnika :D(glownie te spodnie - jakies takie wiesniackie).... pozatym cos jest z miesniami na rekach(jakos dziwnie ulozone)... A pozatym to jeszze zastrzezenia do bucikow... znowu takie kajaki jakies :P... ale no coz, troche gorszy od tamtego wydaje mi sie, ale trzymasz poziom :D ps. ile robisz taka postaac?
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Postać ładna, ładne textury, jedynie do czego bym się przyczepił to ta antenka która mu wychodzi z ucha i ta maska na twarzy------- zamiast takiej antenki zrób może lepiej cały moduł komunikacyjny a maskę trochę uwypuklić ............ ogólnie ok można by takiego kosić.... Napisz tylko ile to ma faces i jaka textura....:)
Napisano 26 Wrzesień 200321 l wedlug mnie ma za duze lapy...poza tym mogles jesczde popracowac nad texturka skory.,..wiesz miesnie itd pozdr
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Nad textura skory i wiekszym realizmem. Glowa hmm wyglada jakby byl nieco upsledzony ;) szczegolnie oczy. Jakbym takiego zobaczyl w grze to bym popatrzyl na jego morde i bym sie zastanawial czy warto juz w niego walnac z shootguna czy jeszcze chwile postac i sie posmiac :) mowie o twarzy Reszta calkiem fajoska tylko ze nie wyglada na doswiadzconego najemnika nie budzi grozy, sily, buty sa dobre ale wydaja sie duzo bo ma za krotkie wiesniackie spodnie :)
Napisano 26 Wrzesień 200321 l cholera ftorek mash bardzo świetne i klimatyczne prace (oczywiście chodzi o te które do tej pory widziałem) ale... tytuł mówi nam wastelands - mercenary...nic na to po texturze nie wskazuje...facet jest czysty nie opalny nawet :P bez żadnego uszczerbku na zdrowiu...wastelands kojarzy się z postnuklearnym światem (czyt. Falloutowym :P) a ja tutaj widze granatem odstrzelonego od pługa :) musze walnąć ciężką krytykę...bo wiem że potrafisz... pozdrawiam...[piwo]
Napisano 27 Listopad 200321 l A mi przypomina tych gosci w \'dresach\' co krecą sie po osiedlu :P ale postac jest dobra...kilka ran na twarzy...troche zniekształcen...po wojnie nuklearnej..az dziw ze ocalał...w tak dobrym stanie.