Napisano 18 Kwiecień 200619 l Witam. Chciałbym przedstawić ... obce formy życia, które przystsowały się do panujacych warunków egzystencjonalnych panujących na naszej planecie :) i związanymi z nią sposobami komercji - w tym przypadku reklamką gumy do żucia :) Prace zamierzam wykonać w photoashopie na podstawie poniższego szkicu. Na razie mało widać - nastepnym razem dorzucę lepszą jakość.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Fajnisty koncepcik, nie bardzo wiem co się dzieje z tyłu kolesia ale już mi się podoba . . . Powodzenia
Napisano 25 Kwiecień 200618 l gdzies juz widzialem podobnego stworka :d zycze powodzenia przy wykonywaniu ;]
Napisano 28 Kwiecień 200618 l wez sie giorgione do roboty!zeby nie zostalo znowu na etapie obiecujacego szkicu;)
Napisano 8 Maj 200618 l Autor dobra w końcu znalazłem chwilkę czasu - mam nadziję ze zdążęz terminem. Na razie króciutka podmalówka... prawdopodobnie w tych tonacjach zostanie utrzymana praca - zamierzam zmienić kadr - postaci beda ustawione po prawej stronie a po lewo treoszeczkę okolicy.. prawdopodobnie...
Napisano 16 Maj 200618 l Autor terminy gonią :/ a tutaj pracka kuleje. - ale nie poddaje się - praca na pewno zostanie skończona. Na razie lekka zmiana kadru.