giorgione Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Witam. Chciałbym przedstawić ... obce formy życia, które przystsowały się do panujacych warunków egzystencjonalnych panujących na naszej planecie :) i związanymi z nią sposobami komercji - w tym przypadku reklamką gumy do żucia :) Prace zamierzam wykonać w photoashopie na podstawie poniższego szkicu. Na razie mało widać - nastepnym razem dorzucę lepszą jakość.
Leru Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 giorgione -> witam w Bitwie z tym jakże świetnym szkicem :) powodzenia
miriam Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Fajnisty koncepcik, nie bardzo wiem co się dzieje z tyłu kolesia ale już mi się podoba . . . Powodzenia
Czorny Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 gdzies juz widzialem podobnego stworka :d zycze powodzenia przy wykonywaniu ;]
lolipop Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 wez sie giorgione do roboty!zeby nie zostalo znowu na etapie obiecujacego szkicu;)
giorgione Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 dobra w końcu znalazłem chwilkę czasu - mam nadziję ze zdążęz terminem. Na razie króciutka podmalówka... prawdopodobnie w tych tonacjach zostanie utrzymana praca - zamierzam zmienić kadr - postaci beda ustawione po prawej stronie a po lewo treoszeczkę okolicy.. prawdopodobnie...
giorgione Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 terminy gonią :/ a tutaj pracka kuleje. - ale nie poddaje się - praca na pewno zostanie skończona. Na razie lekka zmiana kadru.
Rekomendowane odpowiedzi