Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 70,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwszy odważny ;)

ja nie głosuje - nie ma Klicka Oli to co to za konkurs...

Napisano

Mym zdaniem, najlepsza pod wszelkimi względami jest ta:

(a z Tego wszytskiego Najlepsze Jest to, że te postać została zrobiona przez Polaka!!)

Model.jpg

Napisano

A tyo nasz rodak jest :-) super.

Znalazłem jeszcze jedną laskę spod jego rąk:

file_4463_44251409942d56.19371147.200603251057&resample=1&rx=-1&ry=-1

załadowałerm na imageShack:

viewflexf8.jpg

Napisano

To na co czekasz - bierz sie do roboty - 2 lata ciężkich cwiczen i mysle ze takie cos wydziobiesz.

Ta ostatnia twarz jeszcze lepsza - ale to kwestia renderu.

Gdzie juz widziałem cos podobnego - najdziwniejsze jest to że tło o ile pamietam było identyczne - ktos sie wzorował chyba ;) jak znajde to rzuce linkiem..

Napisano

może i po długich dłubaniach wymodellował bym taką panią 9tym bardziej że ucze się teraz już dokladniej ZB :)) ) może i po długich nieprzespanych nocach zrobił bym material kory... ale jak on ją tak pięnie otexturował to nie wiem :)) tzn, jak sie naucze texturowania w ZB to moze będe mowił inaczej, bo jak widziałem texturowanie tam jest bardzo proste :)) Może kiedyś zorbie taka panią , gorszą czy lepszą, no zobaczymy !! narazie moge tylko podziwiać :)) pozdrawiam

P.S. nie zauważyliscie że ta pani która wytypowałem, ma troszke dziwną długośc ciała, odstęp międy piersiami a szyją jest dość długi, przez to sznureczki od stanika też :)) no ale to kwestia Gustu pana Jana i anatomiii :P