piksar Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 wagonik, podobny do amerykanskiego wagonu serwisowego, zrobiony bez specjalnego celu. I scenka w tunelu na szybko, materialy, szczegolnie podkladów kolejowych zmienie. Docelowo moze jakas stacja metra powstanie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76ry57dv9o62awc0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bqae05fxyg4yipcw.html
Darmo Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Model zacny, pokazałbyś siatke :) A nad renderem musisz popracować i materiały leżą... ale jak piszesz że zmienisz to OK :) Te 'deski' co leżą pod szynami to IMO troche za grube, a jak na tunel kolejoy to nie jest za jasno ? Pozdrawiam
piksar Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Napisano 19 Kwiecień 2006 Po prawej stronie ma być peron stacji metra. Dlatego tak jasno. A model i otoczenie to taki speed (5 godzin to dla mnie speed) Troche Max Payne trochę Sin (ktoś pamięta ?)
Gedeon Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 NO bardzo ładnie. Wagonik bardzo realistyczny a z tekstur widać przynajmniej, że jest to metal. Ja bym zmienił tylko tekstury podkładu (oooo! to tak samo jak ty!!!:D) a reszta mogłaby zostać. Fajnie, że będzie peron. Może nawet zrobisz jakąś lokomotywę i ze dwa albo jeszcze jeden (skopiować!) wagonik. Czekam na render końcowy. Pozdroo for all...
*NicoN_ Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Fajny dopracowany model, jest ciut za mało "zbalansowany", czyli raz pełno szczegułów, raz mało. Textory troche nieostre, niewiem moze bump zwiększ... :)? Ogulnie trzymasz poziom ;] choc bardziej mi się podoba nieoteksturowany...
hkropinski Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 model nie jest zly alemmaterialy i render pozostaiają wiele do zyczenia, pozdr
Ania Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 ten lens efekt nieco za mocny jak na mnie, i niebieskość okien dziwna, pociągi chyba niebieskich okien nie mają, render trzaby dopracować, przede wszystkim światło jest niekonkretne, gdyby tak na przykład dać wylot tunelu, i żeby pociąg z jednej strony był podświetlony od słońca
Rekomendowane odpowiedzi