Posted April 19, 200619 yr Witam. Jestem baardzo początkujący. Mam pytanie (może i banalne ale sam nie dam rady :P). Gdzie w 3d max'ie 7 znajduje sie przycisk "Animate". (prosilbym o screena z opisem polozenia :D)
April 19, 200619 yr chm, no wlasnie, gdzie? jest panel animkacji, sa klatki kluczowe, ale animate :) jak jest mi tez powiedzcie
April 19, 200619 yr Author wektor ty se robisz jaja ?? Przeczytaj tego tutka to zobaczysz ze piszą w nim o takim czymś jak przycisk "animate" !
April 19, 200619 yr Author a czytaliście wogle tego tutka co zamieściłem link ? Może jest jakiś odpowiednik w v. 7 ?? == EDIT == xeav dobrze napisales. Dzieki. To jest AutoKey. == EDIT2 == a może wiesz gdzie znajduje się button "Trackviev" ?
April 19, 200619 yr Devil - zamiast pytać o guziczki to zacznij szukać takowych w helpie załączonym do 3dmaxa - tam masz wyszukiwarke i wpisując dane haslo znajdzie ci o nim wszystko
April 19, 200619 yr Devil - zamiast pytać o guziczki to zacznij szukać takowych w helpie załączonym do 3dmaxa - tam masz wyszukiwarke i wpisując dane haslo znajdzie ci o nim wszystko I wiecej szacunku dla pozostałych userów prosze - daleko tak nie zajedziesz z takim podejsciem. Peace ;) wektor ty se robisz jaja ??