D3v!l Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Witam. Jestem baardzo początkujący. Mam pytanie (może i banalne ale sam nie dam rady :P). Gdzie w 3d max'ie 7 znajduje sie przycisk "Animate". (prosilbym o screena z opisem polozenia :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 chm, no wlasnie, gdzie? jest panel animkacji, sa klatki kluczowe, ale animate :) jak jest mi tez powiedzcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3v!l Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 wektor ty se robisz jaja ?? Przeczytaj tego tutka to zobaczysz ze piszą w nim o takim czymś jak przycisk "animate" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 a jest taki wogule w 3dsie?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 animate to chyba był, we wcześniejszych wersjach, autokey lub play animation 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3v!l Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 a czytaliście wogle tego tutka co zamieściłem link ? Może jest jakiś odpowiednik w v. 7 ?? == EDIT == xeav dobrze napisales. Dzieki. To jest AutoKey. == EDIT2 == a może wiesz gdzie znajduje się button "Trackviev" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Devil - zamiast pytać o guziczki to zacznij szukać takowych w helpie załączonym do 3dmaxa - tam masz wyszukiwarke i wpisując dane haslo znajdzie ci o nim wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Devil - zamiast pytać o guziczki to zacznij szukać takowych w helpie załączonym do 3dmaxa - tam masz wyszukiwarke i wpisując dane haslo znajdzie ci o nim wszystko I wiecej szacunku dla pozostałych userów prosze - daleko tak nie zajedziesz z takim podejsciem. Peace ;) wektor ty se robisz jaja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 specjalnie zajzalem do reference max 1, to sie zawsze nazywalo input autokey :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Track View jest w menu graph editors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi