Napisano 19 Kwiecień 200618 l Witam. Jestem baardzo początkujący. Mam pytanie (może i banalne ale sam nie dam rady :P). Gdzie w 3d max'ie 7 znajduje sie przycisk "Animate". (prosilbym o screena z opisem polozenia :D)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l chm, no wlasnie, gdzie? jest panel animkacji, sa klatki kluczowe, ale animate :) jak jest mi tez powiedzcie
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor wektor ty se robisz jaja ?? Przeczytaj tego tutka to zobaczysz ze piszą w nim o takim czymś jak przycisk "animate" !
Napisano 19 Kwiecień 200618 l animate to chyba był, we wcześniejszych wersjach, autokey lub play animation
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor a czytaliście wogle tego tutka co zamieściłem link ? Może jest jakiś odpowiednik w v. 7 ?? == EDIT == xeav dobrze napisales. Dzieki. To jest AutoKey. == EDIT2 == a może wiesz gdzie znajduje się button "Trackviev" ?
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Devil - zamiast pytać o guziczki to zacznij szukać takowych w helpie załączonym do 3dmaxa - tam masz wyszukiwarke i wpisując dane haslo znajdzie ci o nim wszystko
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Devil - zamiast pytać o guziczki to zacznij szukać takowych w helpie załączonym do 3dmaxa - tam masz wyszukiwarke i wpisując dane haslo znajdzie ci o nim wszystko I wiecej szacunku dla pozostałych userów prosze - daleko tak nie zajedziesz z takim podejsciem. Peace ;) wektor ty se robisz jaja ??
Napisano 19 Kwiecień 200618 l specjalnie zajzalem do reference max 1, to sie zawsze nazywalo input autokey :)