A-D-e-X Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 zaczalem tworzyc swojego mc-larena, ustawilem blueprintsy itp. zaczalem od plane, wykonalem nadkole, zapisałem :-) wyszlem na spacerek, właczylem kompa i maxa laduje scenke kontynuje prace zapisuje wylaczam maxa, pozniej wlaczam laduje scene a tu: an application has occured an error... czy coś takiego (no wiecie to okienko z czerwonym krzyzykiem) i max sie wylacza probowalem merge to samo! jezeli mi ktos moze pomoc to git a jezeli nie to trudno bede robil od nowa :-( [pomocy][pomocy][pomocy]
Pablo Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 dlatego ciaglew wszystkim powtarzam...robcie sobie wlasne kopie !! lub co jakis czas zapisujcie do innego pliku...sprawdz jescze autobackup... pozdr
A-D-e-X Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 dobra... ale to też chyba nie bedzie chodzilo... :-) a co mi tam bede robil od nowa :-) i jak mawiaja: człowiek uczy się na bledach thx Pablo [piwo][piwo]
Bacry Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Autobackup to bardzo dobra sprawa do momentu kiedy plik nie jest za duży. Jak scena urosła do 20 MB to automatyczny zapis powodował u mnie rozstruj nerwowy. Więc wyłączyłem to cholerstwo. A backupy robię sam tylko nie wolno się za bardzo skupić na scenie bo wtedy człowiek zapomina:) U ciebie szwankuje pewnie sam obiekt dlatego merge nie działa. Też tak miałem po dodaniu jakiegoś modyfikatora wieszał się max dokumentnie. Więc po ponownym otwarciu próbowałem skasować ten diabelny modyfikator (chyba quickdirt) zanim otworzy się panel z opcjami. Długo walczyłem. Pozdrawiam wszystkich z problemami. Bacry P.S. w mojej wersji maxa jak włącze softselection na poziomie faców zwis murowany.
Rekomendowane odpowiedzi