Hindus Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Hej - szybkie pytanie znacie jakis sposób aby losow nałozyc wybrane shadery na obiekty w scenie ? np mam liste shaderów i liste obiektow i aby to automatycznie zrobic ? pozdro dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Chyba Mam scriptem dałoby radę to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Chyba Mam scriptem dałoby radę to zrobić. A no to ekstra że to sie da zrobic to mi wiele mówi :) odrazu lepiej sie pracuje ;) jest godzina 12:31 a mi forum działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Zaznaczasz obiekty i piszesz: for i in selection do i.material = meditmaterials [random 1 24] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi