JackVasi Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 Pomocy!!!!!!!! chce miec rozdzielczosc 1024x768, ale zeby toolbar-y w maxie byly jak przy 1280x1024 (mniejsze) - czy to mozliwe? jesli tak to prosze o pomoc!
jaccunio Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 nie wiem jak zrobić to co chcesz, ale ja pracuję tak - expert mode (ctrl+x) i kazdy toolbar podpiety pod jakis przycisk - dzieki temu mam duzo miejsca i to co chce wtedy kiedy chce:)
himek Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 ja mam tak jak jaccunio -- i jeszcze pod palcami wszytski mozliwe obroty modelu :) -- ctrl + x -- i nie ma zadnego toolbara ale za pomoca klawiaturki i zrecznych palcow mozna szybko sie dostac do wszytskiego a robocze okno jest juz dosc wyrazne :) ----- mozesz zawsze kupic jakas 3d mouse typu magellan albo cos zeby jeszcze usprawnic prace -- na niej sa wszytskie osie do obrotu + kilka klawiszy do zbindowania (np na jakies toolbarki)
streaker Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 Możesz spróbować Preferences-> General -> Use Large Toolbar Buttons wyłączyć.
Rekomendowane odpowiedzi